Jump to content

Sofiero

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sofiero's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ahh, takk for tipset. Stikker innom jula i morgen og anskaffer en
  2. Hehe, nja ØKH er nok ikke så veldi fornøyd xD. Men blir nok ovnen neste gang da det blir mye mere hylser. takk for tipset :)
  3. Da var hylsene vasket i varmt zalovann og etterpå et bad med lunket vann og sitronsyre. Skyldt godt av med vann i tre runder. det lå rester igjen i hettelomene dette har jeg tatt papir og tørket vekk. bilder før vask: bilder etter vask: må si meg rimelig fornøyd, har lagt dem til tørking på kjøkkenbenken. Der skal de ligge et par dager. når hylser tørker må de være stående eller kan de være liggende som visst på følgende bilde ?
  4. Nja de er ikke så veldig skitten. sånn ser en av de verste ut, men de har vært nedi myra på skauen. Ser faktisk bedre ut på bilde videre var ungen i seng og fruen ute på besøk. Så da fikk jeg starta litt i kveld. Fant ut at pakningsfjerneren fra biltema passet veldi bra til å støte ut med. så fjerner tennhetene nå på 50 stk så skal jeg prøve og lage et bad med zalo og sitronsyre og se om det fungerer.
  5. Hei igjen, takk for gode tilbakemeldinger. da skal jeg prøve og slå dem ut med hammer. Tenkte bare og gjøre dette for å slå ihjel litt tid på kveldene :). men har et til spørsmål angående helpressing og utstøting. Må man ikke vaske hylsene før man gjør dette? kan ikke dien bli ødelagt eller kalibreringen av hylsen bli feil, hvis hylsen er skitten?
  6. Hei, Jeg er ganske fersk når det gjelder hjemmelading, men jeg har kommet så langt at jeg har lest ladeboken :). Jeg har ikke kjøpt meg presse enda, men etter planen blir det vel presse om et par måneder. Uansett jeg har tatt vare på en del tomhylser, tenke å rengjøre disse. Siden jeg ikke har trommel eller noe så var planen og legge hylsene i zalo og sitronsyre, som jeg har lest meg frem til skal fungere fint. Det jeg også leser er at mange tar ut de brukte tennehetene før vask, det tenkte jeg også å gjøre problemet er at jeg har ikke presse eller spesialverktøy (universal decaping tool) Er det noen god måte å gjøre dette på uten disse verktøyene? Kan jeg for eksempel banke ut tenneheta med hammer og en tynn lang spiker, skrujern eller noe annet ? Hvis jeg skulle gjøre overnevnte, tenkte jeg og borre meg en hull i en kloss så hylsa passer i, med et mindre hull i senter der tennheta kommer ut.
×
×
  • Create New...