Jump to content

storjegern

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det dette som er beddinga? Syns det var rart at det liksom e gravd ned i stokken.. Men uansett så va ikke presisjonen på gamle m97en dårlig med fabrikkammo 😁
 2. J&F ordnet opp så jeg fikk nytt magasin. Betalte mellomlegget til et 5 skudds (selvom magasinet får plass til 6 patroner???😂) testet kompisen sitt 3 skudds magasin å det ville ikke låse men 5 skudd magasinet passet så da gikk jeg for det... Så ligger nok noe i det M67 sier.. Btw er det vanlig at nye Schultz magasin ser sånn her ut i bakpå??
 3. Er det meninga at magasinet skal se sånn ut i bak kant? Splitter nytt magasin
 4. Testa ny rifla idag. Gammel M97 dl med kort 308 løp.. Syk presisjon!
 5. Må nok være det.. Sjekka med 5 skudds magasinet til en kompis å det funka knirkefritt. Kjøpte brukt hos J&F, så regner med de ordner opp i d selvom det e et brukt våpen?
 6. Antar at rifla e bedda da den besto papirtesten. Va på bygda å prøvde med et 5 skudds magasin å det funka knirkefritt selv med 5 patroner i. Kjøpte rifla brukt hos J&F for noen uker siden så regner med at dem ordner opp i det
 7. Orginalstokk ja. Vet ikke om det med beddinga. Den mater som den skal men magasinet e veldig kilent å få inn i børsa når det e 3 skudd i d.,går helt greit når det kun e 2.. Også må man bruke litt makt når man skal ta det ut igjen..
 8. Har kjøpt meg en brukt M97 dl i 308. Prøvde å sette noen patroner i magasinet for og sjekke om det matet bra men var bortimot umulig å få magasinet inn i rifla med 3 patroner i (er 3 skudds magasin) og tungt å få magasinet ut igjen... Med 2 patroner i magasinet går det greiere men er enda ikke som det skal være. Problemet er kun der når det er patroner i magasinet, funker knirkefritt uten. Forslag til hva problemet kan være??
 9. Har kjøpt meg en brukt M97 dl i 308. Prøvde å sette noen patroner i magasinet for og sjekke om det matet bra men var bortimot umulig å få magasinet inn i rifla med 3 patroner i (er 3 skudds magasin) og tungt å få magasinet ut igjen... Med 2 patroner i magasinet går det greiere men er enda ikke som det skal være. Problemet er kun der når det er patroner i magasinet, funker knirkefritt uten. Forslag til hva problemet kan være??
 10. Hei, har gått til innkjøp av en m97dl med et 308 løp. Planen e å kjøpe et 6,5 løp senere men blir og bruke 308n også. Har litt trang økonomi pga boligkjøp så lurte på hvilke kuler man evt kunne ladda opp med for og teste presisjonen på det gamle løpet.
 11. Her er da 170m gruppa og 213m. Va jevnere vind idag men trætoppan rørtes fortsatt. Skutt i litt vinkel oppover. Sku prøve 200 m men va på kanten av en haug å ville ikke få krappere vinkel oppover.
 12. Her er da 170m gruppa og 213m. Va jevnere vind idag men trætoppan rørtes fortsatt. Skutt i litt vinkel oppover. Sku prøve 200 m men va på kanten av en haug å ville ikke få krappere vinkel oppover.
 13. Ja blir fort noen turer på banen iløpet av uka (frihåndskyting da).. Itillegg til mye jakt å tid forran ladebenken.. 😬 sst har rundt 100 drap på samvittighet siste 1.5 året så påtide å pensjonere den før den får angst 😂 shooter sier kula skal falle 4cm til 200 i 900ms hvis den e i senter på 170, Så blir spent og teste.. Sitter her som tidenes spørsmålstegn nu. Ut å utnytte fullmånen da så får vi håpe mikkel har samme plan 😈
 14. Patronlengde e 84mm.. Med rar samling mener æ vannrett spredning. Å ikke i sirkel (firkant? 😂) som det her.. Så derfor tenkte æ at det hadde noe med vindkastan og gjøre, og at dem tilogmed kan gå bedre enn det æ testa idag på en vindstille dag.. For ellers sku dem jo spredd mer i høyda å? Btw samlinga under e ikke ballistic tip
 15. 100 å 170. Veldig rar samling på 100m men var 15ms i kastene ifølge yr (føltes ikke som fult så mye i kastene men var definitivt ujevn vind) så tenker kunne fått enda mindre samling om det va vindstille.
×
×
 • Create New...