Jump to content

storjegern

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva er ringen nederst på hylsene? Er engangsskutte norma hylser så dumt om det er begynnelse på seperasjon. Kun enkelte av hylsene som har dette.
 2. Samla 3 skudd 20mm på 100m.orka ikke teste det på 200m siden d va skjit vær. Artig at 3006en skyter bra med så lette kuler. Tester kulefall imårra
 3. La inn bc hastighet på kulen å litt dvs.. Ska teste ikveld om det stemmer
 4. Testet kalkulator å fant ut at 100-200m var d rundt 5cm kulefall. Spent å teste. Hadde vært god medisin til kobbehodet også men ikke lov å bruke så lette kuler til det *blunk *blunk
 5. Takk skal du ha. Fått kulene i posten idag så blir å teste forskjellige ladninger etter jobb.. Forskjell på kulefall ligger jo i kulevekten og ikke i utgangshastighet? En lettere kule med høyere hastighet vil jo være mer flattskytende (ihvertfall inntil 200m) enn en tyngre kule med lavere hastighet?
 6. Rev og kråke. Er ikke alltid man har så god tid til og dra frem avstandsmåler å er ikke alltid så lett og se forskjell på 100-150m å da er det greit at kula ikke faller så mye! Men et spørsmål til. Når jeg halspresset hylsene så var det en hylse som var over maxlengde (ca 0,1mm over max) men den kamret fortsatt fint, må det fortsatt trimmes selvom det kamret?
 7. vil ikke ha noe svak ladning på disse da jeg vil ha flatest mulig kulebane.så vil teste opp mot max ladning. fikk de for 3kr stykket og ser lapua 123 grs får for 3,85... så derfor ville jeg også bruke de til trening men om det tar knekken på løpet må jeg nok lage en svak ladning til trening og en sterk ladning til jakt, hehe... min børse har gått på klistrelappen med ladningene jeg har forsket meg fram til med sst og scenar
 8. Hei, har gått til innkjøp av drøssevis av Nosler Varmageddon kuler å tenkte å teste og lade de opp til min 30-06. Da disse er billigere enn dvs fmj kuler tenkte jeg og bruke de på bane også om jeg får brukbar presisjon ut av de (så jeg slepper og skyte inn med andre skudd hver gang jeg skal på bane) men ifølge ladedata får man en fart på opp mot 1000ms,vil dette slite mer på løpet enn andre kuler? Er 19 å har bare ladet i ett år.
 9. Hei, lurte på hvor stor blinkene som brukes til jaktfelt er? altså treff og innertreff. feks på stående ravn liggende hjort osv. er 19 år og tenkte prøve meg på jaktfelt og ville trene litt på de avstandene det skytes på jaktfelt og samme størrelse blink.
×
×
 • Create New...