Jump to content

Nøkken

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nøkken's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, ja det er litt styr å få de inn og ut. Men jeg fant teknikken på det etterhvert ved å dra øret bak. Jeg syns de er behagelige i øret, ser ikke for meg det er noe problem å ha de i øret hele dagen.
  2. Jeg skal ta kontakt, men jeg regner med at det ikke er så mye de kan gjøre. Leste i annen tråd at de muligens kunne fylle de med silikon. Jeg tok avstøping hos øre/nese/hals legekontor en uke før bestilling. (500kr) Jeg gjor dette selv om jeg hadde en avstøping liggende fra året før. ( Øret forandrer seg over tid?) Det er vansklig å vurdere hvor godt proppen ligger inne i selve ørekanalen. Men det jeg kan si er at den er formet helt riktig til den ytre delen av øret og det er litt vansklig å få de ut av øret. Noe jeg tipper er ett positivt tegn mtp passform inne i øret og derav korrekt støp.
  3. Hei igjen, jeg kjøpte soundscope. Har ikke testet de på jakt ennå, men jeg syns lyden i de virker veldig bra. Det er endel egenstøy når jeg har forsterkningen på maks. Men justert på vanlig nivå så er det helt topp. Jeg syns derimot at den passive dempingen i proppen virker svært lav. Det er den som skal beskytte deg mot smellen. Når jeg har i proppene så hører jeg stemmer rundt meg nesten like bra som når de er ute.( elektronikken avskrudd såklart) Dette gjør meg veldig skeptisk. Proppene passer bra i øret, så det er ikke noe med det. Jeg følger meg rett og slett ikke trygg med disse proppene... Jeg grøsser når jeg tenker på at disse blir brukt av folk som jakter med grove riflekaliber uten lydemper og tror at de er flink til å passe hørselen... Det er mulig jeg tar de i bruk når jeg har fått meg hagle med lydemper... Jeg har 3 dager på å finne en løsning. går nok for disse: https://www.xxl.no/3m-peltor-protactm-shooter-aktive-horselsvern/p/1136338_1_style Bruk Hørselvern!
  4. Hei, takk for at du har tatt deg bryet med å skrive dine erfaringer. Jeg har litt tinnitus, men har god hørsel. Jeg tenkte å kjøpe aktive propper til skogsfugljakt. Vil du likevel anbefale Cens foran soundscope? Ser det er stor forskjell i pris.
×
×
  • Create New...