Jump to content

Gønnar

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gønnar

  1. Glemte at jeg også har byttet til ettermarkedsikter (svart skur, fiberoptisk korn)
  2. Supert, jeg skal sjekke opp i reglene ut fra det du viser til:) Merk at det omtrent kun er våpenprat hele tiden og det blir sagt så utrolig mye, fra a til å. Det å snakke opp og ned diverse pistoler og "konfigs" er en gjenganger.
  3. Hei! Dette er sikkert pratet om flere ganger.. men benytter meg av forumet! Jeg har en Glock 17 gen4 med forbedret avtrekk, dvs originalavtrekket er helt byttet ut. Det stod også en magbrønn på, men tatt av da jeg liker "beavertail" fra medfølgende backstraps. Det er fortsatt følelse av et Glock avtrekk (knekke en fyrstikk, men mer krisp enn original) I min klubb mener enkelte at dette nå er en Open pistol, men jeg har lest at Production tillater endel endringer kontra tidligere dager. Hva er lov?
  4. Jeg har S2 og den slet 5-10 ganger med å kaste ut hylser etter skudd fra Blazer brass og muligens MAxxtech. Med Sellior, Gecko, Fiocchi aldri en feil.
  5. Jeg må si min opplevelse med politiet rundt søknadene og spørsmål ellers rundt dette har vært en glede ifht. mange andre som beskriver det som tregt, ulogisk osv. (klart det er mye ulogisk allikevel) Har vel bare vært heldig med saksbehandler tenker jeg. Sendte også inn store mengder med dokumentasjon og skriv for å styrke søknadene.
  6. Jeg fikk 2x9mm. Søkte ikke med dynamiskklubben, men pistolklubben. Jeg måtte velge to program som de har der, mener det var militærfelt og standard, men det resulterte med at politiet ringte meg og sa at det ikke gikk så jeg måtte muntlig velge PPC eller noe sånt for den andre 9mm.
  7. HVa er nummerne på standard rekylfjær? Jeg har ikke gjort noe med den..Noen sier ikke finn på å bytt noe og andre sier joda du får ditt og datt bedre men ikke veeldig mye.
  8. Lokgrips sier de er litt (0.25") tykkere eller noe sånt på siden:P
  9. Vet du om de fra Lokgrips.com er tynnere?
  10. Alle ting jeg har kjøper meg får i begynnelsen vedlikehold inkludert i inntil 6 måneder før jeg gir bengen:p Bil, dame, våpen osv.
  11. Nei ikke den. Har brukt Gecko, Fiocchi, maxxtrans eller hva XXL selger og Smellion og Bellion uten feil. Skal skrive når jeg ser pakke i ettermiddag hva synderen heter.
  12. Ja har stort sett brukt Gecko og ikke hatt noe trøbbel med det. De har så grei pris pr. pakke på klubben med et merke jeg ikke husker her jeg sitter nå. Håper jo det bare er det:) Men jeg søker også tips om vedlikehold for å iverta driftssikkerheten disse er kjent for.
  13. Kjøpte nylig en lite brukt S2. Den så meget pen ut med ingen slitemerker. Var oljet og fin ved overtakelse. Selger sa den var gått mellom 6-700 skudd noe jeg tror stemmer. Siden har jeg bare skutt mellom 3-400 skudd med den og tatt rens og olje etter hver gang. Med det mener jeg å demontere sleiden, rekylfjær og guiderod samt løpet. Føler jeg har tatt av alt slam osv. og påført olje på disse. Sist oljet jeg også inn ved ejektoren hvor jeg skimter en liten fjær. Følte da jeg hadde tatt den beste rensen siden overtakelse. Så kjøpte jeg noe 124gr 9mm på klubben. Skjøt litt og prøvde et DA avtrekk. Da låste hylsen seg og det skjedde en eller to ganger til dog med SA avtrekk. Noen her som har noen tanker? Hva bør jeg gjøre annerledes? Kan det være skuddene som er noe ræl mtp. kruttmengde som varierer? Hvordan vedlikeholder dere deres Shadow 2? MVH Gønnar
  14. Akkurat! Det er jeg enig i. Her er det mye "USA er drit" (jeg har aldri vært der men hater dem ikke). Flertallet av reviewer fra USA som skryter generelt CZ høyt opp av samme grunnlag som oss. Må bare skyte inn en ting til; igår brant jeg opp under 100 skudd med min Shadow. Så fikk jeg prøve en STI 9mm (usikker på hvem modell) men den passet 10/10 av i min hånd, utrolig god ergonomi og avtrekket var det sykeste jeg har prøvd bortsett fra matchpistoler og rifler (vet ikke om det er sammenlignbart). Sleidefølelsen var også meget, meget god!
  15. Jeg har skutt med denne flere ganger og stiller meg enig. Sikkert bra for Polititet men avtrekket er drit. Jeg endte opp med en CZ Shadow 2 etter en lang tråd her på Kammeret og er veldig fornøyd.
  16. Ja det får bli med neste 9mm-jeg kjøpte en Shadow 2 og tror jeg skal få til noe med den:) Veldig fornøyd med faglige råd og erfaringer herfra altså!
  17. Hmm ok. Kan de nevne disse oppgraderingene som bør gjøres/erfart selv? Må sjekke opp jeg da og tenke. Prisforskjellen på en Shadow 1 kontra 2 er betydelig (det er ikke mange brukte S2 på Finn nå-de som er er holdt av:(). Jeg skulle ønske jeg klarte å spare meg opp til S2 men det blir for lenge uten kjøp.. Hva mener du er bra pris på en brukt Shadow 1? Ser Intersport Bogstadveien selger og har på lager til 8990,-
  18. Gode svar, jeg takker og bukker! Veldig glad for at jeg ble medlem og skal fortsette her på kammeret. Jeg går for en CZ denne gang og kjøper en G senere:) God helg!
  19. Disclaimer er notert:) Jeg har prøvd Glock 17 og 19 og skyter ganske bra når jeg sammenligner med f.eks Shadow 1. Jeg har argumentert med dette og det kan være typisk nybegynner at det går bra, men avtar igjen med flere tusen skudd før jeg mester "skavankene" til Glock bra igjen. Det med Slide R la jeg bare merke til et par ganger da jeg er helt ny i dynamisk og ikke har kunnskapen de i klubben min eller dere sitter med. Mulig det ikke er relevant ja. Alt i alt er vel dere samstemte på valg av våpen. Jeg ville egentlig ikke ha sannheten med spiseskje, men har fått det nå:) Går i tenkeboksen litt til!
×
×
  • Create New...