Jump to content

Gønnar

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gønnar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Glemte at jeg også har byttet til ettermarkedsikter (svart skur, fiberoptisk korn)
 2. Supert, jeg skal sjekke opp i reglene ut fra det du viser til:) Merk at det omtrent kun er våpenprat hele tiden og det blir sagt så utrolig mye, fra a til å. Det å snakke opp og ned diverse pistoler og "konfigs" er en gjenganger.
 3. Hei! Dette er sikkert pratet om flere ganger.. men benytter meg av forumet! Jeg har en Glock 17 gen4 med forbedret avtrekk, dvs originalavtrekket er helt byttet ut. Det stod også en magbrønn på, men tatt av da jeg liker "beavertail" fra medfølgende backstraps. Det er fortsatt følelse av et Glock avtrekk (knekke en fyrstikk, men mer krisp enn original) I min klubb mener enkelte at dette nå er en Open pistol, men jeg har lest at Production tillater endel endringer kontra tidligere dager. Hva er lov?
 4. Jeg har S2 og den slet 5-10 ganger med å kaste ut hylser etter skudd fra Blazer brass og muligens MAxxtech. Med Sellior, Gecko, Fiocchi aldri en feil.
 5. Jeg må si min opplevelse med politiet rundt søknadene og spørsmål ellers rundt dette har vært en glede ifht. mange andre som beskriver det som tregt, ulogisk osv. (klart det er mye ulogisk allikevel) Har vel bare vært heldig med saksbehandler tenker jeg. Sendte også inn store mengder med dokumentasjon og skriv for å styrke søknadene.
 6. Jeg fikk 2x9mm. Søkte ikke med dynamiskklubben, men pistolklubben. Jeg måtte velge to program som de har der, mener det var militærfelt og standard, men det resulterte med at politiet ringte meg og sa at det ikke gikk så jeg måtte muntlig velge PPC eller noe sånt for den andre 9mm.
 7. HVa er nummerne på standard rekylfjær? Jeg har ikke gjort noe med den..Noen sier ikke finn på å bytt noe og andre sier joda du får ditt og datt bedre men ikke veeldig mye.
 8. Lokgrips sier de er litt (0.25") tykkere eller noe sånt på siden:P
 9. Vet du om de fra Lokgrips.com er tynnere?
 10. Alle ting jeg har kjøper meg får i begynnelsen vedlikehold inkludert i inntil 6 måneder før jeg gir bengen:p Bil, dame, våpen osv.
×
×
 • Create New...