Jump to content

Gønnar

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. HVa er nummerne på standard rekylfjær? Jeg har ikke gjort noe med den..Noen sier ikke finn på å bytt noe og andre sier joda du får ditt og datt bedre men ikke veeldig mye.
 2. Lokgrips sier de er litt (0.25") tykkere eller noe sånt på siden:P
 3. Vet du om de fra Lokgrips.com er tynnere?
 4. Alle ting jeg har kjøper meg får i begynnelsen vedlikehold inkludert i inntil 6 måneder før jeg gir bengen:p Bil, dame, våpen osv.
 5. Nei ikke den. Har brukt Gecko, Fiocchi, maxxtrans eller hva XXL selger og Smellion og Bellion uten feil. Skal skrive når jeg ser pakke i ettermiddag hva synderen heter.
 6. Ja har stort sett brukt Gecko og ikke hatt noe trøbbel med det. De har så grei pris pr. pakke på klubben med et merke jeg ikke husker her jeg sitter nå. Håper jo det bare er det:) Men jeg søker også tips om vedlikehold for å iverta driftssikkerheten disse er kjent for.
 7. Kjøpte nylig en lite brukt S2. Den så meget pen ut med ingen slitemerker. Var oljet og fin ved overtakelse. Selger sa den var gått mellom 6-700 skudd noe jeg tror stemmer. Siden har jeg bare skutt mellom 3-400 skudd med den og tatt rens og olje etter hver gang. Med det mener jeg å demontere sleiden, rekylfjær og guiderod samt løpet. Føler jeg har tatt av alt slam osv. og påført olje på disse. Sist oljet jeg også inn ved ejektoren hvor jeg skimter en liten fjær. Følte da jeg hadde tatt den beste rensen siden overtakelse. Så kjøpte jeg noe 124gr 9mm på klubben. Skjøt litt og prø
 8. Akkurat! Det er jeg enig i. Her er det mye "USA er drit" (jeg har aldri vært der men hater dem ikke). Flertallet av reviewer fra USA som skryter generelt CZ høyt opp av samme grunnlag som oss. Må bare skyte inn en ting til; igår brant jeg opp under 100 skudd med min Shadow. Så fikk jeg prøve en STI 9mm (usikker på hvem modell) men den passet 10/10 av i min hånd, utrolig god ergonomi og avtrekket var det sykeste jeg har prøvd bortsett fra matchpistoler og rifler (vet ikke om det er sammenlignbart). Sleidefølelsen var også meget, meget god!
 9. Jeg har skutt med denne flere ganger og stiller meg enig. Sikkert bra for Polititet men avtrekket er drit. Jeg endte opp med en CZ Shadow 2 etter en lang tråd her på Kammeret og er veldig fornøyd.
 10. Ja det får bli med neste 9mm-jeg kjøpte en Shadow 2 og tror jeg skal få til noe med den:) Veldig fornøyd med faglige råd og erfaringer herfra altså!
 11. Hmm ok. Kan de nevne disse oppgraderingene som bør gjøres/erfart selv? Må sjekke opp jeg da og tenke. Prisforskjellen på en Shadow 1 kontra 2 er betydelig (det er ikke mange brukte S2 på Finn nå-de som er er holdt av:(). Jeg skulle ønske jeg klarte å spare meg opp til S2 men det blir for lenge uten kjøp.. Hva mener du er bra pris på en brukt Shadow 1? Ser Intersport Bogstadveien selger og har på lager til 8990,-
×
×
 • Create New...