Jump to content

Ullteppe

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for alle svar! Ser nå ut som vi kan organisere oss sånn at valpen ikke trenger å være hjemme alene mer enn 2-3t de første 10mnd ca hvis vi kjøper hund i høst. Men omtrent hvor lenge må vi være hjemme med den før den klarer 2-3t tror dere?
 2. Takk! Hører gjerne flere slike hverdagshistorier. Leser at mange hunder liker seg godt i bilburet, rart at det er forskjell på det og hjemmebur. Har du parkert bilen inne i en parkeringskjeller eller noe? Det er det selvsagt ikke på hverken min eller mannens jobb. Om sommeren er det jo alt for varmt inne i en bil. Men det blir vel for kaldt for valpen ganske fort om høsten også?
 3. Takk Nei, det er jo et jeg også tenker. Men når jeg har prøvd å lese meg opp på dette på det store internettet, så får jeg litt inntrykk av at det er vanskelig å få til med en fulltidsjobb, eller egentlig en jobb i det hele tatt. Og det er jo ikke sånn at alle valpekull blir født i passende tid før en ferie. Så derfor er jeg interessert i å høre historier om hvordan hundeeiere i arbeid ordner seg når de får den første valpen i hus, for det er vel lettere med nummer to, da får jo valpen selskap av en artsfrende. Spurte her inne fordi jeg tenkte at jeg kanskje traff flere "vanlige"
 4. Pleier det å være nok med 2mnd før eieren kan være borte en hel arbeidsdag? På noen forum virker det nesten som om man må være hjemme et år (litt overdrevet).
 5. Hehe, ja! Neida. To måneder skulle det stå Takk!
 6. Takk for svar! Det er jo dette som er så vanskelig! Jeg er lærer så jeg har bortimot to uker fri om sommeren. Men når ferien er slutt er det vanskelig å ta med hunden på jobb. Kan det være nok med at noen kommer innom og lufter den etter disse to mnd? Jeg skjønner at det ikke er ideelt, men muligheten til å se an valpen og så være hjemme i to mnd til er begrenset.
 7. Og hvor gammel er valpen når den kan være alene hjemme i 5-6timer?
 8. Vi lurer på å kjøpe oss hund. Jeg har lest flere diskusjoner her inne og andre steder og lært mye! Nå lurer jeg på om dere vil fortelle meg hvor lenge dere har fri når dere er sammen med valpen? Hvordan får dere det til å gå opp med full jobb og valp, er det i det hele tatt mulig? Det ideelle er jo å få valp i starten av sommerferien, men den er jo også bare 4 uker og det passer jo ikke nødvendigvis med når det er valp til salgs. Vi har ikke hund fra før, så en valp får ikke selskap av en eldre hund på dagtid.
×
×
 • Create New...