Jump to content

Septim

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. Fått sett på den om den tålte en vinter ute? Har bestilt en nå som er på vei. Mest spent på om jeg tørr opp stigen 😂😂 (selektiv høydeskrekk )
 2. Nei kan ikke si jeg er plaga med det, blir bare litt uklar år den står på 18 på zoomen, men ikke noe betydning egentlig. Kan jo bare være øya mine.
 3. Septim

  Rimelig viltkamera

  noen her som har testa Rusta sitt viltkamera?
 4. så det gjør seg ikke bort? den vil i tilfelle stå ganske fast på et sted. kan man rotere setet?
 5. hei! noen som har dette jakttårnet som kanskje har noen fler bilder enn det xxl har? https://www.xxl.no/mackenzie-tripod-treestand-frittstaende-jakttarn/p/1136891_1_style og erfaringer med tårnet? :)
 6. bestillte i alle fall i dag. 3-18×50 RD SFP med 4k Ret så skal bli spennede og prøve, ikke lenge til revejakta starter 😄
 7. endte du opp med denne? sitter og vurderer denne selv. har et 3-9x42 optikk som jeg har brukt i mange år som jeg er veldig fornøyd med, men i fjor så starta jeg med en del morra posting og kveldsjakt på rev, så vil ha en ny med litt større åpning og lys. også er budsjettet mitt på rundt 8000. har ikke mer rett og slett. men etter hva jeg har lest og hørt så virker dette ut som noe av det bedre en kan skaffe til en sånn pris?
×
×
 • Create New...