Jump to content

Nyyrikki

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nyyrikki

  1. Får banke litt liv i denne tråden. Endelig summa meg til å få ny optikk på x-bolten. Første Swaro'n i mitt eie, en glede å se gjennom det glasset.
  2. Halla. Nå har jeg det luksusproblemet, jeg har noen lapper som brenner i lommeboka og jeg har lyst på ny kikkert til børsa. Jeg har sett på kahles 318i, Zeiss Victory HT 3-12x56, Zeiss Victory V8 2,8-20x56, vortex razor HD LHT 3-15X50. Jeg vil ha noe som er tålig bra på skumringsjakt, samt åpne tårn(minimum elevasjon) er ett must egentlig ettersom interessen for baneskyting på opptil 400m økende. noen som eier noen av disse som har noe input? Per dags dato på denne børsa står det en Kite KSP 2-12X50 som er veldig fin på jakt igrunn, men når en vil ha noe nytt så må en jo nesten handle.
  3. Årets første falt klokken 22:25 ca, helt i grenseland til skytelys. en grei firetagger.Fikk den inn på hets, og den brølte og bjeffa i 4-5 minutter, den var helt inne på 8 meters hold, der den stod mot meg og og bjeffa mens den skrapte i bakken og heiv på hodet opp og ned.
  4. Skitt jakt alle sammen her på forumet. Her er alt rigget og klart til å sitte på post fra 0400 med kaffekoppen!
  5. på tide å få noe aktivitet i denne tråden igjen. fått montert ny tofot på godbørsa.
  6. Spennende med min første bukk. falt på den 10.08 klokka 05:50, i tåke og småregn. kom løpende fra ett skogholt ut på myra der jeg satt å lokka
  7. Du får svaret i postkassa ved din folkeregistrerte adresse. Jeg søkte i januar og venter fortsatt svar. (Agder)
  8. https://valneva.com/press-release/valneva-announces-positive-initial-results-for-second-phase-2-study-of-lyme-disease-vaccine-candidate-vla15/ Synes dette var lovende lesning, for krysse fingrene for at dette er noe som fungerer og blir tilgjengelig etter hvert.
  9. Nyyrikki

    Mink

    ring statens naturoppsyn, de setter ut feller.
  10. Det største terrenget som jeg helst håper på å få, har ikke vært utleid tidligere, det er en familiegård der det nesten ikke har vært bedrevet jakt, det er hvertfall det jeg ble fortalt av grunneier. Takker for svar.
  11. Hei. Som ny jeger har jeg brukt tiden mens jeg venter på at gode onkel politi skal bli ferdig med våpensøknaden, på å finne terreng til småvilt + rådyr på sørlandet. Responsen har ikke vært helt på topp, men nå har jeg to grunneiere som er interessert i utleie. Terreng 1 er på 1800 mål i lindesnes, terreng 2 er på 3000 mål i birkenes. Jeg har søkt på forumet men informasjonen er noe gammel, så jeg spør derfor hva deres erfaring er rundt pris per mål som er vanlig å betale?
×
×
  • Create New...