Jump to content

M18

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

M18's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. M18

    Rifle til reinsjakt

    Da høres det ut som folket ikke ville kjøpt den rifla. Så blir evt ny sekk og ny stokk på blasern.
  2. M18

    Rifle til reinsjakt

    Veit at både tikka og browni g lager rifler som er lettere, men er ikke den vekta jeg er ute etter. Jeg vil ha ei rifle som er lett og dele og som går i sidelommene på bergans powerframe. andre alternativet mitt er rett og slett å kjøpe meg en k95, men det er ett vesentlig større innhugg i pengboka.
  3. M18

    Rifle til reinsjakt

    Er bergara ba13 takedown ei god og hendig rifle til reinsjakt, evt hjortejakt på fjellet? veit om ulempene med rekyl og hanen, er heller ikke stort plaget med rekyl og skyting med kombi i 308 med aimpoint. tenker dette er ei fin rifle jeg kan putte i sekken på tur opp osv. men har aldri kjent på ei sånn rifle. har en blaser r8, denne veier 5 kg. og en mauser m18 som veier noe mindre. hva mener dere?
  4. Okei, vil tippe farten ligger på mellom 900-1000. Har ikke fått sjekket denne ladninga ennå, da jeg ikke eier kronograf selv. Men om ingen har prøvd eld-matchkula så kanskje jeg skal prøve værste som skjer er at det ikke blir noe kjøtt, men en erfaring rikere
  5. Kan noen her med hånda på hjerte si at det er dumt å bruke hornady eld på toppjakt? Har funnet ei lading som går meget bra ut til 300 m, mye tettere samling enn med fmj kulene jeg har prøvd. er i tilegg 223 noe som er kjent for å «ta med seg litt kjøtt» har skutt noen tiurer med 17 hmr hullspiss med bra resultat.
  6. M18

    Lydemper og 22lr ammo

    Nja, tviler på at jeg bommer så mye med innskytingsbukken, skyter vanligvis med 308, gikk nå over til salong siden det ble dyrt. jeg har brukt cci og thunderbolt, prøvde ett par topshot nå forrige torsdag men fikk fortsatt samlinger på rundt 7-10 cm. er litt derfor je lurer på om det er noe fordel med lydemper, med tanke på selve skytingen. takker for svar
  7. Jeg lurer på om det er noen fordeler med lydemper på 22lr annet enn bare mindre smell? Lurer også på om hvilke kuler folk bruker til å skyte 100 meter med, synes at jeg ikke får noe god samling med min cz 457, selv med innskytningsbukk.
×
×
  • Create New...