Jump to content

Citizenfour

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Citizenfour's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

 • Dedicated Rare
 • One Year In
 • First Post
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Fra nettsiden til Oslo Skytesenter: I perioden skytebanen har vært koronastengt, har Oslo Skytesenter dessverre kommet i klammeri med våpenkontoret i Oslo. De vil holde skytebanen stengt og deres argument er sikkerhet på banen. De mener den er for dårlig. Vi er ikke enig i argumentene til politiet. Vi følger reglene til Norges Skytterforbund og alle anbefalinger de har kommet med. Politiet kunne lett kontaktet dem for å få forbundets uttalelse. Politiet kunne også sjekket med andre klubber i landet om praksisen der. Vi mener sikkerheten på Oslo Skytesenters bane tilfredsstiller alle krav. På banen er det alltid folk tilstede som kan hjelpe til, alle blir logget inn og det er kameraovervåking. Vi er stolte over at det ikke har vært skyteulykker på banen. Klubben er 28 år gammel og med flere aktive skyttere enn mange andre klubber. Forholdet til våpenkontoret i Oslo og politiet generelt har i alle år vært meget bra, men det er en person der som ikke vil samtykke eller gå i dialog. Saken er derfor oversendt Politidirektoratet, som er våpenkontorets overordnede instans. Vi har sendt våre argumenter dit, og håper at de behandler saken raskt og kommer oss i møte. Vi er svært lei oss over situasjonen og gjør virkelig alt vi kan for å løse dette. Det er vel nesten unødvendig å nevne at denne situasjonen er svært kostbart for oss og vi skulle selvfølgelig gjerne vært foruten. Vi vil takke alle som har kommet med sympati til oss, og som lengter etter å kunne skyte igjen på banen, vi hadde håpet denne situasjonen skulle vært løst til nå slik at banen kunne åpnet i takt med at samfunnet generelt åpnes opp. Håper å kunne komme med positiv informasjon snarlig.
 2. Ny eier av bygget hvor Oslo Skytesenter holder til. Røgeberg understreker at han er fornøyd med avtalen skytesenteret har fått med den nye huseieren, og vil ikke uttale seg ytterligere om eierskiftet. https://filternyheter.no/islam-net-bak-kjop-av-oslo-eiendom-for-naer-60-millioner-skytebane-kan-bli-moske/
 3. Rart at Kimber Ultra var for stor. Ifølge denne siden skal Ultra være innenfor maksmålene: https://www.handgunhero.com/compare/kimber-1911-ultra-vs-kimber-1911-pro
 4. Det var bra. Man kan altså fritt kjøpe spesialpistol/revolver som er litt større enn boksen forutsatt at man ikke trenger å kutte løpet etter kjøp/registrering. Hva med Walther PPQ M2? Noen som har modifisert denne til å passe? Ellers ser jeg det finnes noen 1911 med 3" løp som kan være interessante: STI Lawman og flere Ultra-modeller fra Kimber.
 5. Lurer på det med maxmål for spesialpistol. Kan en forhandler eller privatperson selge meg P10C / M&P2.0 C 4" / PPQ som spesialpistol selv om disse er noen mm for store? Eller vil dette bli avslått? Hva med spesialrevolver? Kan man kjøpe f.eks en 686 4" med innvilget søknad for spesialrevolver hvis planen er å kutte løpet etter kjøp?
×
×
 • Create New...