Jump to content

Rønningen

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet dere om noen som har sluttstykke på lager? Både Wear og Landrø er tomme, ser ikke sluttstykke i webshop'en til Skytterlinken - og jeg finner ikke andre i farten som har reservedeler for sauer på nett.
 2. Når jeg ser på deleprisene lurte jeg meg ikke så veldig mye, da. Det er jo høyst overkommelig.
 3. ... men bare for å være på den sikre siden; når jeg har fått på plass de delene, så kan de forbli montert selv med i ".22 konfigurasjon"?
 4. Jaja, da lurte jeg meg selv igjen, da... Men takk for hjelpen!
 5. Hei Jeg har skaffet meg en pent brukt Sauer 200 STR i kaliber 22 i tillegg til den jeg har i 6.5 mm; baktanken var at da har jeg en låskasse jeg ved behov kan sette opp med ekstra pipe i 6.5 eller annet kaliber, og bare bruke samme sluttstykke til begge børsene. Nå begynner jeg å lure på om jeg har lurt meg selv - jeg har ikke plukket .22'en fra hverandre enda, kanskje svaret er åpenbart når jeg ser - men det jeg legger merke til er at magasinutløserknappen mangler. Den brukes jo ikke når 22 magasin-adapteret er montert, så det er jo uproblematisk så lenge den brukes som en 22 - m
 6. Har lurt litt på det der med beddeblokk.. skruen går jo fortsatt gjennom treet, som beveger seg med luftfuktighet mv.. Søylebedding, om jeg forstår konseptet rett, sørger vel for at treet tas ut av ligningen, som det heter; skruen klemmer i hver ende av et metallrør som er limt inn i stokken - det er kanskje to forskjellige problemstillinger som adresseres av hhv søylebedding og beddeblokk? Burde man ha begge?
 7. Har forsåvidt momentnøkkel, men så er det den greia med at det kanskje har begrenset verdi å bruke den når man ikke huske hvilket moment det var som stod i manualen skulle brukes! (..eller kanskje ikke, det har kanskje en verdi i seg selv å bruke et konsistent moment på alle skruer, hver gang man monterer..)
 8. Jau.. det er vel gjerne der det ligger; alt med måte.. Har festet siktet et par ganger uten momentnøkkel uten at det hverken tyter ut glass fra endene eller åpenbare funksjonsproblemer, så det er det vel greit da..
 9. Muligens ikke dårlig råd - gjelder det kikkertsikte også?
 10. Jo, ser den, og som sagt stiller jeg meg ikke til doms over noen, men bare lurer på hva man overser og hva man reagerer på.
 11. Nei, det var ikke ment som noen «mobb en Finn-annonse», hvilket jeg egentlig trodde jeg gjorde klart ved å skrive «Jeg skal la være å linke, da det jo er alle muligheter for at jeg tar feil» - det var ment som et generelt spørsmål om man bør gjøre noe hvis man observerer noe som virker å være suspekt - og svaret virker å være Nei. Og det er greit nok det, jeg har unnlatt å gjøre noe oftere enn jeg har gjort noe, så det passer meg finfint; men jeg tenkte det var greit å finne ut hvor lista lå. Nå vet jeg det.
 12. Tja, hadde ikke egentlig tenkt å lage noe problemer, der var mer at det var en situasjon jeg tenkte at man som mer eller mindre ansvarlig borger kanskje eller kanskje ikke burde gjøre noe - omtrent som når naboens unger hyler som stukne griser - er det mor eller far som denger ungene, eller er det søsken som er i tottene på hverandre? Men det er selvsagt mest beleilig (og for min del også absolutt mest behagelig) å overlate det til de som har som jobb å ordne opp i sånt. Men jeg ville nå bare lodde stemningen.
 13. Hei, alle Jeg sitter og ser på en annonse på ei børse jeg kunne tenke meg, med «en del» røde flagg.. Sluttstykket mangler på bilde, fullstendig fravær av alt som kan kalles grammatikk, og (enn så lenge) ingen svar på forespørsel om bilde av våpenkort, sluttstykke og ID. Jeg skal la være å linke, da det jo er alle muligheter for at jeg tar feil - men spørsmålet er allikevel interessant: hvis man observerer en annonse som etter alle solemerker er tjuvgods, hva gjør man? Går stille videre? Eller melder man fra noe sted - for meg virker det åpenlyst at det er i vår felles interesse å
 14. har lurt litt på disse; momentnøkkelen min er 1/4, Biltema har ikke disse i mindre enn 3/8, sist jeg sjekket - spørsmålet er om overgang fra 3/8 til 1/4 kan/vil kuke til momentet? Eller blir det hipp som happ med overganger og forlengere i øst og vest?
 15. Som fersk jeger tenker jeg den forskjellen er av heller beskjeden betydning; korte hold og trygge skudd er nok prioriteten i nærmeste fremtid. (Forøvrig skrevet fra Sæby; Danmarksværet stod ikke til forventningene i år! :))
×
×
 • Create New...