Jump to content

Varjen

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Forstår det slik at du har En del kunnskap om eldre Zeiss kikkerter? En kompis av meg har en eldre Carl Zeiss Jena 6x30. Jeg tror den er produsert i 1936 ut i fra serie.nr. Er det mulig å hente info andre steder om slikt. Ta gjerne kontakt med meg på terje.flydal@gmail.com om du ønsker.
 2. Varjen

  Cz-Klubben

  Avtrekket var fint, er justerbart på denne så dermed har en litt større induviduell frihet. Presisjon var veldig bra, boltgang smud og fin. Likte godt børsa, fikk den i går og har dermed bare prøvt 22 lr løpet.
 3. Varjen

  Cz-Klubben

  I hus og ferdig innskutt😊
 4. Varjen

  Cz 457

  Her gikk det litt fort i svingene ja i anledning bildetaking😩🙄 den skal selvfølgelig monteres andre veien, takker 😂😂😂😂😂😂😂
 5. Varjen

  Cz 457

  Blir stas å prøve den, kjennes fin ut foreløpig.
 6. Varjen

  Cz 457

  Då va nye børsa på plass😊 Etter hva Schou sier er dette den første CZ 457 American levert i Norge (litt kjekt om dette stemmer da). Har montert på en Vortex Razor LH HD 2-10x40.
 7. Varjen

  Cz 457

  På disse 457 riflene er visstnok sluttstykket polert mye bedre, nytt avtrekk (justerbart) , ny sikring, bedre låskasse og forandret stokk😊 ser fin ut etter mitt syn.
 8. Varjen

  Cz 457

  Bestilte min CZ 457 American nå i dag 😊 Både i kal 22 lr og i 17 Hmr. Har aldri hatt CZ tidligere så dette blir spennende, blir montert en Vortex Razor LH HD 2-10x40 på denne i første omgang. Hadde samme tilbudet på Sako Quad men der blei det 7000,- kr dyrere. Alt av papirer er klar så jeg håper jeg får børsa snart, den lanseres i Norge i disse dager 😊
×
×
 • Create New...