Jump to content

MittSkipErLastetMed

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Blir det ikke fort kondens inne i foret på en ytterduk som er vanntett? Har en Jerven king size fra før... overnatta i den inni en hestehenger på vei over fjellet en gang, i noen plussgrader, oppå et lag med spon.. trodde jeg skulle klare meg med en fillepose ala Biltema inni der, men det ble ikke lange stoppet. Føler ikke duken hjalp stort.. men nå er det riktig nok 3 ganger mer for i extreme duken da.. Xped 7wl er oppblåsbar og ikke aktuell, men Bamse ser lovende ut.. R-verdiene ser dog noe flytende ut Fjellsport sier 3,5 Speidersport sier 2,1 Intersport sier 3,5 Magasinet tipper et sted mellom 1,9 og 3,5 Har ikke lykkes å finne noe som helst liggeunderlag hos Mammut, som jeg forstår er produsent av Ajungilak? Men jeg fant denne https://www.klikk.no/helse/trening/tester/test-av-liggeunderlag-3317495 ...og der fant jeg denne, men finner ikke R-verdi https://www.outdoor-works.de/en/mammut/EVA_Lux_Mat_p3899?vid=55396 Noen bedre? https://www.depotsjefen.no/products/harens-liggeunderlag Noen som har en formening om R-verdien på denne, eller har prøvd både denne og Bamse?
  2. Evt. forlag til andre poser som kan matche pris og temp? Sett litt på Isbjørn, men de blir noe dyrere...
  3. Skal til å bestille sovepose til vinterbruk, og lurer på om jeg like greit skal slå til på Carinthia "sleeping bag system" - Defence 4 + Tropen - så har jeg både til sommer, vinter og ekstrem. Googlet litt rundt og leste reviews, og alt så vel og bra ut til jeg kom over denne artikkelen. https://www.nordlys.no/nyheter/forsvaret-kjopte-15-000-ubrukelige-og-iskalde-soveposer/s/1-79-7116254 Noen som vet hvilken modell dette gjalt, og hvordan kvaliteten på Carinthia posene har vært etter det? Posen er dog ikke bedre enn liggeunderlaget. Forslag til liggeunderlag, ikke oppblåsbart, som kan matche posen i -20C+ ? Ser ut for at jeg må til med dobbelt liggeunderlag i så fall....?
  4. Noen som har forslag til en rimelig jaktradio som kan brukes sammen med Dakota Alert MURS? Evt. en som enkelt lar seg omprogrammere?
×
×
  • Create New...