Jump to content

Førstegangsjegeren

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, jeg skal kjøpe meg Claus Demmel's rådyrlokk. Jeg har sett på blant annet Tor Ola's video om hvordan man bruker den. Men, er det noen som vet/kan/erfart hvor mange ganger man skal blåse per set, hvor mange set per lyd osv? Takk.
 2. jeg får ikke åpnet bildene. Kan du muligens sende det på nytt?
 3. Hvordan gjøre du det?!
 4. okei, så det er samme modell under forskjellige navn?
 5. Er exxo det samme som diamond, eller en lignende modell? Kan ikke så mye om hagle😅
 6. Ser på en Exxo Lux 12/76, 71cm, 3,3 kg på finn. Har noen erfaring, tanker om denne? Ingen synlige bruktsmetker, skader eller lignende. Har aldri hørt om merke, og veldig lite om den på nettet. Takk.
 7. Hei, er interessert i å kjøpe en Baikal MP-27. Vet noen om denne hagla tåler stål? har noen erfaring med baikal/baikal mp-27?
 8. Kunstig lys et kun lovlig på åtejakt på rødrev og åtejakt på villsvin idag. Men jeg så noen nylig skrive at det var lov med termisk sikte, uten at noen sa han imot. Kan noen bekrefte om natt sikkert og om termisk er lovlig eller ikke?
 9. Hei, jeg er førstegangs jeger og skal jakt for første gang alene i 2020. Jeg har mulighet til å låne en pumpehagle, og en tikka t3x, men ønsker å kjøpe en egen o/u hagle. Fint å ha eget, samt å jakte sammen med en bror. Jeg har et relativt lavt budsjett 3-15k, men jo mindre jo bedre. Kan veldig lite om halge imotsetning til rifle hvor jeg kan en god del. Er det noen som vet om et ok merke med billige hagler som funker. Den skal helst være 12/76 og 71cm o/u og gjerne med justerbar kinnstøtte da jeg er ung og har et ansikt i endring. Og hva er det verste som kan skje med en billig hagle?
 10. Hei, jeg har sett litt og funnet ut av at fôring og bruk av saltstein til ville hjortedyr er ulovlig i hele landet. Siste ble skrevet for over et år siden, og lurte på om noen vet noe. Har lyst til å sette opp en, men vet ikke om det er lov. Bor i Viken, Lillestrøm og skal jakte rådyr.
×
×
 • Create New...