Jump to content

Svartsky

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Svartsky's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Jakter mest på naboøya jeg da, men våger meg på en uttalelse her likevell Lurt å avklare med grunneier på forhånd Finnes noen jaktterreng man kan kjøpe kort på også.
 2. Tørrfisk er ofte med i sekken. Da ferdig banka, revet og putta i pose. Lager meg opp en 20 slike poser og vakumerer, da har jeg snacks og mellommåltid på fjellet til høsten.
 3. Noen som har originalverktøyet til salgs?
 4. Noen som har erfaringer med denne kikkerten? Ett ok kjøp til 7K? (Ny)
 5. Har ingen håp om å få 10K for børsa altså, bare så det er sagt. Ikke aner jeg hva den koster ny heller. Men det er forskjell på 700 børsene, det finnes jo hundre forskjellige modeller, noen mer ettertraktet en andre kanskje. Siden i går har det kommet inn mange meldinger her med folk som som vil kjøpe. Så et vist marked er det nok. Hadde jeg skutt mer jaktfelt så har jeg garantert beholdt den og byttet stokk
 6. Er vell en HS presisjon stokk som står på, såvidt jeg har skjønt.Avtrekket er justert ned til rett over kiloen. Det originale avtrekket var grusomt tungt, ved skyting uten anlegg så var det ikke alltid jeg rakk å trekke av før jeg kveltest ved å kun legge jevnt trykk og øke på Nå passer den meg bedre vertfall. Men kan enkelt justeres selv igjen om den skifter eier.
 7. Hvilken rifle bruker du?
 8. Hei. Har en remington 700vssf i kaliber 223. God børse, men for tung til å bli valgt med som børse nr 2 på ryggen når jeg er på rypejakt. Riflestigning: 1-12 Synst stokk Tasco 3-9×40 kikkert (ikke noen kvalitetskikkert, men jeg treffer blink) Montasje, selvfølgelig. Rustfri Jeg har skutt 200-400 skudd med den. Langt varmint løp. Cm Vekt med kikkert: 4,7kg Hel og pen, tatt godt vare på. Samler 3skudd på alle norske valører. Noen som kan si noe om brukt pris på denne?
 9. Noen flere som har erfaringer med dette? Vurderer det til skumringsjakt etter ender.
 10. Ta en tur i butikken og velg deg den boksen som har rett diameter. Så kjører du på med baufil eller vinkelsliper for å gjøre den "grunnere". Fil kantene eller legg på noe plastidip el. Resten kan du selv. Forøvrig et kult redskap. Vi lagde noen slike i JOFS i trondheim. Artig til ungene å dra makrell på.
 11. Fant du noen gulladning for denne kula med vv133?
 12. Bruker patronbelte med plass til 25patroner. Lett å legge patroner tilbake i beltet når man tømmer børsa. Syns jeg merker vekten av 25 patroner mindre når de ligger rundt hofta enn når de ligger i topplokket på sekken.
 13. Et tips til soveposeløsning fra meg: Jeg har en jervenduk extreme ett eller annet (den fra forsvaret som er ekstra stor og ekstra foret) bruker denne sammens med en vanlig sommersovepose på alt av vinterturer, elten det er 2 grader eller -30grader. Dette i kombinasjon med et bamse liggeunderlag eller Xped 7wl så fryser jeg aldri. Hender seg jeg åpner litt i toppen. Hadde en vinterpose som jeg brukte sammen med jervenduken, men det ble litt i varmeste laget. Fordelen med denne duken er at det er plass til 2stk i den, da fryser du aldri. Men om man ikke har en termoduk av noe slag så er det sikkert godt nok med en slik du lenker til. Har en isbjørn sovepose og er meget fornøyd, men prisen er stiv.
×
×
 • Create New...