Jump to content

Groppe

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Groppe

 1. OT, men om du bestemmer deg for å selge P232 er jeg interessert i å kjøpe.
 2. Gammel type tenkte jeg på denne som evt må kjøpes brukt: Ny får du kjøpt denne: Classic Eller PPC:
 3. P210 og P220 X6 er topp begge to til milfelt. Passer mine medium hender svært godt. Jeg skyter godt med P220 X6 i 9mm. Bedre med den gamle typen enn den nye, men det kan være pga den nye har PPC sikter kontra LPA på den gamle versjonen. P220 X6 har justerbar avtrekker.
 4. Sig 1911 er produsert i USA og der virker fokus å være mer på kost enn kvalitet. Disse er nok like gode som andre fabrikkproduserte 1911 og prisene er vel mye de samme. Denne virker jo likevel nice: 1911 STAINLESS SUPERTARGET
 5. Det er absolutt poenget mitt da det er dette som i skrivet fra Politiet oppgis som grunnlag for inndragelse.
 6. Skal de starte med ekte X-serie produksjon i USA? Dette med å flytte produksjon fra Tyskland til USA har jo vært sagt tidligere, men i praksis har de vel i USA laget sine egne versjoner hvor de fleste har være en på alle måter kjipere variant enn originalen. P220 X-Six er kjempevåpen, men ikke nødvendigvis mindre i omkrets på grepet enn P226 selv om det er smalere. Jeg har begge og trives med begge selv med medium fingerlengde. Føler nok at jeg har bede enhåndsgrep på P220 med de originale treplatene enn P226 med Houge G10 grep. P220 er også 100 gram lettere som er en fordel
 7. Jeg demonterte og solgte min med medfølgende skruemateriell og brakett uten noen videre seremoni så det skal gå helt fint.
 8. Passer ikke disse magasinene i f.eks Arsenal SAR som er på listen? Og Valmet ak som du skriver du har? Altså ikke ulovlige våpen? Kan du få innsyn i hva som var ordlyden i "bekymringsmeldingen" og hvordan den ble levert? Eller kan man anta at det hele er et påfunn fra Politiet sin side etter en runde på Finn.no...
 9. På NM på Dagali i fjor var det flere som "flottet" seg med SK Pistol Match Special som en eller annen svensk test hadde svært gode samlinger med i Pardini. Flere av disse fikk seg en lei overraskelse med skivene som sto på vel 60m når alt lå under skiven. CCI Standard gikk tilnærmet midt i og holdt til å komme til finalen... Jeg mener ikke å komme med noen slags fasit og si at CCI er gull, men for feltskyting med pistol er det for meg viktig at det går flatt så langt ut som mulig og er et hensyn jeg tar ved valg av ammunisjon. (Gjelder alle kaliber jeg skyter felt med)
 10. Groppe

  PPC 1500 Pistol

  Det er en fordel med tri-step sikte til PPC1500. Da slipper du å forlegge sikte på de ulike avstandene som skytes. Dette kan ettermonteres på de fleste pistoler. https://www.aristocratproducts.com/page2.html Sig X-six leveres i en PPC utgave rett fra fabrikk.
 11. Groppe

  .40 s&w i NSF

  Er samme problemet med Pardini i 9mm.
 12. Usikker. Det var ikke meg som gjorde den delen.
 13. Tig gikk ikke bra, delen smeltet momentant med den varmen. Hardlodding\sølvlodding fungerte fint på del nr.2....
 14. Jeg har et lite prosjekt hvor jeg ønsker å legge på noe metall på en del, men er usikker på hva som fungerer i praksis og hvordan gjøre det. Lest litt rundt sølvlodding både med høy og lav temperatur uten å bli helt klok. Tenkte og på om man bare kunne legge på en perle med TIG og slipe ned til ønsket dimensjon. Ønsker å legge til ca. 1mm materiale på den tappen. Den blir ikke utsatt for mye last, men vibrasjon blir det jo.
×
×
 • Create New...