Jump to content

PNzer

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

PNzer last won the day on July 25 2021

PNzer had the most liked content!

Recent Profile Visitors

153 profile views

PNzer's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

20

Reputation

  1. Jeg har en Steyr Mannlicher Shoenauer 1908 NO mod .1962 el 1963 prod i 308w. Dobble avtrekkere men uten kikkertbaser.har et justerbart baksikte på den som kan byttes ut med original sikte som sitter oppå løpet.denne skyter konsekvent 25 cm for høyt på 100 m med original siktet. Noen som har noen tips? Hva kan verdi være på denne.ser meget pen ut i stål og i treverk.
  2. Noen Som vet model nr? Jp Sauer&sohn 1968-30.06/16.70. Riflesleidel rett over haglesikring.Kan det stemme at det er en mod 90S (swedich)?
  3. hihihihi jeg klarte ikke la vær Men Basset Hounden er rå på lukt, men får være grenser vel
  4. Om du ikke fant den har jeg ei knakende g0 ettersøksbikkje som er hissen på rev...
  5. Hei, noen som vet om en komplett oversikt over alle stemplinger og proofmarks?
  6. Hannhunden vår er nå ca 1,6 år .Godkjennt ettersøkshund med både meg og samboer.Tar blodspor og ferskspor som bare det uten problemer.2 sesongen hans nå og jeg får se om jeg greier og få han til og jage.prega han på både hare og rev, så det blir spennende. Latroonis Kongkrit A.K.A Kaizer. og Latroonis Lady Kluck A.KA Lady. Tispa vår er 1,1 år og mye kjappere og leken.også prega på Hare/Rev og rådyr/Hjort og gjør det også bra på spor så blir godkjenning på hu også etterhvert. Disse hundene er ikke så tunge som mange av de andre . tispa vår er ca 24 og hannhunden 28. Har ingen problemer med terreng og tar seg fram overallt. Blir morro og se hvordan de gjør det i los etterhvert. Bor i vestfold og satser hovedsaklig på rev og hare.
  7. Det spørs jo hva man sikter til...eller hva man har i kikkerten....
  8. Jeg har en 5mnd BH hanne som jeg nå preger på rådyr,hare og rev. Trener også ettersøk og blod aktivt med han og det går veldig bra.kanskje vi får blåst litt liv i BH som harehund i norge igjen! Kan laste opp litt bilder og info etterhvert om det er interresse for det
  9. Ble 3 på en kveld ifra en av småbueneSpiste Mausern alle sammen.Alle kom på kaninskriket på njff appen i løpet av 5 timer.Alle slapper av i frtsern nå.fint og tfene opp Basset hounden på spor med.
  10. Hei hopp.Sønnen til samboeren har en flunka ny t3x stående i skapet.Ruster som bare fy. Noen som har vært borti samme?
  11. Får en basset hound valp 5 april og tenkte kjøre meg og valpen mot hundefører.Har en 308 m98(41) mauser med jaktstokk.Kan tenke meg at den er litt tung men gjør det den skal.Billig driftsikker og er til og stole på.kan jo egentlig ikke be om noe annet?
  12. Den ble akkurat sror nok for 1 pers. Så jeg lagde en til.så man kan sitte to
  13. Nja var akkurat litt liten.men med mausern liggende litt klar og en extra fjøl som.er hengsla og kan vippes opp som et bord på utsia så funka det greit å sitte litt i denskal prøve å sette den i noen trær.kan bli litt utfordring.ellers finner du meg i en jordekant med en genial pall i bakhue
  14. For å fortsette tråden lagde jeg en bitteliten en basert på 1x europall. Og pallkarmer så jeg kan stacke den på.stedet. tilogmed slepe den med meg åppi noen trær om jeg vil Den er modulbygd ish og kan deles i 3 deler som er lette og bære alene.den skal males snusgrønn med net over.og om noe råttner kan det bare byttes ut gratis.ikke lenge til revejakta nå
×
×
  • Create New...