Jump to content

Margrethe

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Margrethe

 1. @Super XX er syntetstokk, men oppfatter den ikke som «mykere» enn andre syntetstokker.. om stokken tar i pipa når jeg bruker tofot er jeg i grunnen usikker på, har ikke kommet på studere dette🤷‍♀️
 2. Takk for svar! blir kanskje en A-Bolt på meg også da etter mye frustrasjon over XPR’en
 3. Det er altså ikke unormalt å skyte «normalt» med en type rifle, men helt forskjellig med en annen? noen som vet hva dette evt kommer av?
 4. Heisann! Jeg skaffet meg en winchester xpr i vår, men har oppdaget etterhvert at jeg skyter veldig forskjellig med tofot, og med reim. Har skutt rifla inn med tofot, men når jeg skyter med reim etterpå så havner alle skuddene 15-20cm lenger til høyre.. har lånt pappa’s Browning A-Bolt, og får ikke dette problemet her. Da havner skuddene på samme plass med og uten tofot.. er dette normalt? (har byttet optikk, og montasje, men problemer oppstår likevell)
 5. Hei @Langeviga, har en winchester xpr 308, hvor riflestigning på 1:12. Viss jeg har forstått riflestigningens betydning riktig, så passer dette for kuler opp mot 160-170g?
 6. takk for svar, blir nok et større kaliber enn 17HMR. Ser @jlovold nevner 22-250 også, hva er det som skiller dette kaliberet fra 223?
 7. Heisann! Tenker og invistere i en ny rifle, men klarer ikke bestemme meg for hvilke kaliber🤔 har fra før av en 308 og 22lr, men ønsker meg en «mellom» rifle.. Som passer for litt større småvilt. PS: lader ikke selv
 8. Hei! Lurer på om det er noen her som har noe erfaring med bytting av stokk på winchester xpr, evt kan anbefale noen stokker? Har selv aldri byttet stokk før, er det en vanskelig sak?
 9. Hei @AKL, tenker enn 5-7000, er ikke så nøye for meg om det er brukt ;)
 10. Hei! Jeg er på utkikk etter ei grei og billig nybegynner hagle, til dame. Er ganske fersk jeger, så har ikke så mye våpen-kunnskaper. Skal helst bli brukt til leirdueskyting.😁 Noen som har noe forslag?
 11. @beaker takk for info! Stryker A-tec fra ønskelista
 12. det er greit! takk for tips @Mas-36
 13. takk for det! @spindrift har sett litt på Hausken og A tec, står vel litt mellom Hausken JD151 XTRM og A-Tec Carbon 01, men får se hva skattemeldinga viser i år da. Blir det restskatt, må det nok bli en Schultz&Larsen tror jeg
 14. det er greit! takk for svar
 15. hei! jeg er relativt ny jeger, og har gått til innkjøp av en Winchester XPR cal 308. men har ikke kjøpt med demper. lurer derfor på hvilke lyddemper som passer til denne rifla, ser de fleste lyddemperene kommer i kaliber: .30, .338 osv, hva vil passe best til rifla mi? er gjenget 14x1
×
×
 • Create New...