Jump to content

PaalGisle

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ny tur på skytebanen og fortsatt veldig godt fornøyd.
 2. Dette ble skutt på 100m. Med bakgrunn i det lille jeg har fått skutt så langt, så har ikke jeg reagert hverken på "skaping" mht. sluttstykket eller at det må brukes krefter på "kamring" av ammunisjon. Det kan nok oppfattes som litt "rått" utseende messig. Men så langt har det fungert veldig bra i mitt gevær i allefall.
 3. Da har jeg blitt eier av en ny Mauser M18 i kaliber 6,5x55. Den er utstyrt med et kikkert sikte av typen Vector Optics Continental 2-12X50 og lyddemper av typen Hausken JD. I dag var dagen for litt innskyting og test. Fant frem litt ferdigladet ammunisjon som er klargjort til banesaueren (og det kammret veldig bra). Og jeg må bare si at jeg så langt er veldig godt fornøyd med denne "pakken" som jeg kjøpte hos Jaktdepotet i Drammen. Savnet "trykkpunkt"avtrekket fra banesaueren, men det er vel bare litt trening som skal til. Gleder meg til neste anledning.
 4. Bruker Sauer allerede på banen. . . .
 5. Jeg skal i løpet av vinteren, gå til anskaffelse av en jaktrifle. Kaliberet blir 6,5x55 rett og slett fordi det er det jeg allerede lader til baneskyting for hele familien. Har etterhvert brukt mye tid til å lese om merker, og modeller for å lete etter fordeler og ulemper. Søknad til politiet er levert, men det tar vel fortsatt noen uker til det kommer svar derifra. Er "fersk" som storviltjeger, men skyter 1000-1500 skudd med 6,5x55 på trening og banestevner i løpet av en sommersesong. Har i høst satt kikkert på banesaueren, men det blir mye bytting mellom diopter og kikkert.
 6. Tusen takk for ytterligere info.
 7. Tusen takk for masse nyttig info. Har et slikt våpen noen verdi?
 8. Da har jeg fått tatt noen bilder, som jeg håper kan være til hjelp.
 9. Jeg har arvet en Husqvarna sideligger kaliber 12/65. Geværet er "hammerless" og ble benyttet på harejakt og rypejakt. Noen har noe kjennskap til disse geværene her inne?
 10. Hei alle sammen. Jeg vurderer å kjøpe en Mauser M98 som er ombygget til jakt, i kal. 308. Han som skal selge våpenet sier at det er nødvendig med "tunge" kuler for å oppnå god presisjon. Er dette generelt for mausere ?
×
×
 • Create New...