Jump to content

furia

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by furia

  1. Stock løpene er ikke dessverre ikke flate i bakre ende.. (se bilde) Våpenet er grundig pusset:)
  2. Tanfoglio Stock2 Extreme! Er fullt klar over at pistolen er kjent for klikk, men det her begynner å bli irriterende. Har nå byttet tennstift og fjær til den, byttet også fjæren til hammeren (forsøkte faktisk å strekke den gamle og). Prøvd en hel masse forskjellig ammo. Men uansett, på snitt hvert 7-8 skudd så får jeg klikk. Har sett att det er et lite ‘krater’ der hammeren treffer tennstiften, men det er bare såvidt det er synlig. Kan det ha noe å si? Andre tips/triks og erfaringer på området mottas med stor takk
  3. Har sett det praktiske i en stativmontert kikkert når jeg er på banen. Noen anbefalinger?
  4. Leter etter fiberoptisk frontsikte til S&W 686 .357 Competitor men dette er ikke i produksjon av noen. Finner enkelte våpensmeder i USA og Canada som lager på bestilling til svimlende priser. Har LPA baksikte med fiberoptisk og det utgjorde stor forskjell, men finner altså ikke frontsikte som passer. Er det noen der ute som har funnet noen til noen andre pistoler eller revolvere som kunne passet over?
  5. Driver så smått med pistolskyting og tenkte sette opp noe enkelt hjemme. Bor såpass 'i skauen' at å treffe noe annet enn blinken ikke er noe problem, men vil bli stående med to bygninger i ryggen og en på siden. Tenker stålblink som enten henger løst eller på hengsler. Har 1/4" stål liggende som jeg tenkte skjære ut. Vil rikosjering være et problem? Hvor stor kaliber kan jeg evt. bruke?
×
×
  • Create New...