Jump to content

Jakt jente

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hei, Jeg skal kjøpe gordon setter valp (hann hund) og har første valget av hann hundene i kullet. Hva skal jeg se etter? Og når er det naturlig at jeg velger valpen (alder)? Kommer til å besøke oppdretter flere ganger frem til overtakelse. Takk for alle innspill!
  2. Takk for gode tilbakemeldinger-det høres ut som kaliber 20 er veien å gå! Jeg skal få sjekket ut Beretta’en som flere av dere foreslår. Jeg har forsåvidt prøvd ut en brukt Browning 20/76 med engelsk skjefte som jeg fikk en god følelse med.
  3. Etter å ha bestått jegerprøven skal jeg kjøpe min første hagle hovedsaklig til bruk på rypejakt. Jeg er altså dame og relativ liten av vekst (1.60). Etter å ha prøvd diverse hagler i butikk har jeg kommet frem til at jeg ikke klarer å håndtere en hagle på 3.2/3.3 kg. Jeg må derfor over på en 20 kaliber eller lettvektshagle. Noen anbefalinger på hva som er best av de to? Har forstått at en lettvektshagle kan gi mer rekyl? Kom gjerne med forslag til hagle-åpen for både nytt og brukt. Makspris 20 tusen.
×
×
  • Create New...