Jump to content

stian92

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Denne tråden blir vel snart enda mer relevant ettersom kronekursen er som den er, og prisene kommer vel til å stige tilsvarende. Jakt og friluft har nå Remington 22lr til 44øre pr smell ved kjøp av 1000+ . Har derimot ingen erfaring med den ammoen. Noen som har prøvd? https://www.jaktogfriluft.no/remington-rn-thunderbolt-22-long-rifle-high-speed-4
 2. Sikler også på nye Sig P210 6" Super Target som 9mm til militærfelt og hurtig militær. Noen som har efaring med den? Verdt prisen? Er ett smykke av ett våpen bare å se på. Aldri fått prøvd den, og vurderer bestille en uprøvd Noen som kan si hvordan grepet er på den i størrelse, i forhold til Pardini Gt9, eller Cz Shadow? Skal selvsagt få prøvd grepet før det blir kjøpt noe, men virker for at den ikke er så lett å oppdrive. X-six Supermatch er også interessant, men tror kanskje grepet der blir litt stort med double stack..
 3. Takker for svar Da blir det 3 søknader i første omgang
 4. Har vert medlem i skyteklubb nå ett par måneder, og stortrives. Når jeg etterhvert nærmer meg søknadstid hos polititet, tenkte jeg å levere inn mer enn 4 stk når jeg først søkte, da kostnaden er samme. Har ikke planer om å kjøpe mer enn 3 våpen i første omgang, fin, militær (9mm) og spesial (22lr), men når søknader først skal inn så tenkte jeg å søke flere viss det skulle bli enda mer. Da reserve fin og militær. Bare på ett par måneder har jeg dratt på flere stevner og har nok stevner og stevnestarter allerede til kravet til reservevåpen i fin. Og mange flere stevner skal det bli Kan man levere søknader på reservevåpen også, som førstegangssøker på pistol? Finner ikke noe i våpenkompendiumet som tilsier at man ikke kan hoppe rett fra nybegynner til konkurranseskytter, men hvordan det blir i praksis er en annen sak. Noen som har erfaring med det?
 5. Da falt valget på PSSO S5 fra XXL. Med lys med bevegelsessensor på batteri fra biltema Mangler bare å lage til flere hyller, og ikke minst vente til jeg kan få kjøpt våpen. Takk for alle svar. Fortsett gjerne og poste bilder
 6. Må vel vere noen flere som har "stæsjet" opp våpenskapet sitt litt og har noen bra bilder?
 7. Heheh, ja har hørt at det fort kan balle på seg
 8. Ja, har hørt av flere at det er bare å kjøpe stort våpenskap med en gang Men med tanke på at det kun er pistoler som skal inn, og man ikke kan oppbevare mer enn 2000 patroner i våpenskapet sammen med våpen likevel, hvor stort trenger man egentlig... Begrenser seg litt hvor mange pistoler mann trenger, tenker jeg da. I mitt tilfelle vil jeg ha en finpistol, en 9mm til militærfelt, og gjerne 2 til spesial (en 22kal og en 9mm, 9mm mest for morro skyld). Bare å poste bilder, så enn får litt inspirasjon!
 9. Skal til å handle meg nytt våpenskap, men usikker hvilket jeg skal ha, til pistolskyting. Mange av skapene er høye og smale, og koster gjerne det samme eller mindre som ett lite mer firkantet skap beregnet til pistol. Her du kan du poste bilde av ditt våpenskap av hvordan du har innredet det til oppbevaring av pistol/revolver, til inspirasjon for andre (og meg selv) Noen innreder jo også med lys, og lager hyller kledd i både filt og skinn. Finnes nok mange lure og fine løsninger der ute! Er jo litt stas når når ting ligger fint i skapet, og det ser flott ut. Har sett litt på PSSO SN/8 S7-1, da dette selges forholdsvis rimelig på XXL. Stort, og kan fint innredes med flere hyller. Antagelivis ikke bruk for all plassen, men prisen for ett lite firkantet skap beregnet til pistol koster omtrent det samme. I tillegg er det fin bredde på det. Ønsker gjerne å se hvordan andre har ordnet seg inni våpenskapet. På forhånd, takk for eventuelle tips og bilder!
×
×
 • Create New...