Jump to content

Gigen

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Gigen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Hei, selvsagt ligger selve posten godt dekket i en skyggeside, saken her er jo at en av trekkveiene som kommer inn forbi ligger mot en åskam der sola kommer opp.. Som du sikkert skjønner er terrenget kuppert og det er ikke bare å "velge en ideell" post med sola i ryggen osv.. her må man gjøre det beste ut av det terrenget man har, og hjort er der.. jeg har felt et 3 sifret antall hjort der, så posten er god den.. Men takker for innspill :=)
  2. Har investert i en swaro 2,3-18 x56 til bruk på hjortejakten.. jeg er spent på motlys egenskapene til denne, har noen poster der jeg plages med dette på morgenene. Tidligere har jeg brukt en s&b 3-12x50, litt eldre modell.. lurer på om noen her har erfaringer å dele? Kan jeg vente meg bedre motlysegenskaper?
  3. Viser fram min gamle gode Shultz & larsen classic i 6,5x55. Har hatt den i original stand i mange år, nå var den så slitt at jeg tenkte det var på tide å "shine den opp" sendte den til Våpenloftet i Førde for glassblåsing og blånering, synest det ble et meget bra resultat. Kan blåneringen være en svakhet på de våpnene? I tillegg fikk jeg beddet og montert på en KKC stokk som jeg har hatt liggende, montert på en Swarowski z8i 2,3-18x 56 og en ny Hausken demper. Håper og tror dette blir en fin kombinasjon til hjortejakten, det er hovedsakelig det våpenet blir brukt til :=)
  4. Tusen takk for hjelp, dere hadde helt rett.. det var svikt i presse/ laddebenk som gjorde at hylsene ikke vart nok presset. Nå fikk jeg fikset opp i dette og alt funker knall :=)
  5. Takk for det, jeg drar ned armen på pressen max og så skruer jeg dien nedtil den treffer... det er en helt enkel leepresse jeg har. Ja det som er rart er at når jeg har presset hylsen går den ikke i kammeret, så det har jeg testet. kan ikke forstå at det er lengden på hylsen som er problemet, siden det er fra fabrikkny ammo/hylser.. ( har forresten prøvd et par typer hylser) kan det være tykkelsen på halsen som er problemet her? Jeg målte på noe fabrikkammo og den var 0,2mm smalere i halsen en de vi har presset... det er swedish dier. Kansje jeg kan teste ved å ta ut «tennhette» stanga med ekspanderknappen på.. da vil jeg vil forstå om det er halsen som er problemet visst den da kamrer...?
  6. Kjøpte en ny tikka t3 til min sønn i fjor, og tenkte vi skulle gå igang med litt lading til den.. det gikk ikke særlig bra, det virker som kammeret er for trangt.. er dette noen andre som har vert borti? Vi brukte patroner han har skutt fra fabrikk ammo og en lymann helpressedie som jeg bruker til flere av mine våpen uten problemer. Kaliberet er 6,5x55. Noen som har tips og triks til oss? Fabrikkammo av diverse merker går helt fint..
×
×
  • Create New...