Jump to content

JohnFredrik

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JohnFredrik

 • Birthday March 2

Recent Profile Visitors

139 profile views
 1. Blir sikkert så jeg går for det da, er det verdt og kjøpe med ejektorer? En venn av meg kjøpte seg en Altay 812K, er de gode?
 2. Burde eg se etter en eller to avtrekkere? selv liker jeg en best.. Og er baikal gode hagler? ser etter en hagle som funker lenge og tåler mye, utseende har ikke så mye og si:)
 3. Hei, hadde akkurat konfirmasjon og fikk en carl gustaf i 6.5x55, men tenker også og kjøpe meg en hagle til rypejakt og diverse småviltjakt ser etter en hagle som ikke er så veldig dyr, maks 10 000 men helst under det. Vet ikke helt hva jeg skal se etter, har skutt med halvauto og O/U før, og føler at jeg treffer bedre med halvauto'en, men jeg har hørt at de kan være dårligere en O/U på vinterjakt der det er -20 osv. Så kom med forslag, og bør jeg kjøpe en brukt hagle? eller helt ny? -John F
 4. Da skal jeg prøve og sveise fast sånne ører på gongene sånn at det blir tryggere og skyte, og at opphengene vare lengre.
 5. Har hørt at brannslanger skal være gode og tåle ganske mange treff før de ryker, men jeg vet ikke helt hvor jeg kan gå sånne brannslanger, men jeg kan sikkert spørre noen som jobber på brannstasjonen om han vet om de har noen liggende som de ikke trenger. Hmmmm, da skal jeg lage meg en omramming senere i dag, er en oppover bakke rett bak gongene, så det er vel en ganske sikker bakgrunn.
 6. Her er noen bilder av gongene: De to første bildene et av skiven på 100m, du ser kanskje at det er noen bulker bakpå platen. De fire siste bildene er av platen på 200m Dette er av gongen på 200m, den er blitt skutt på av 22lr, 6.5x55 og 308w
 7. Er det lurt og bruker markeringspray? Har bare tatt ett lite lag med spray over hver gang etter at jeg har skutt. Holder platene seg lenger da?
 8. Åja, sto ikke det på platene jeg fikk, så da var de sikkert ikke Hadrox... Jeg brukte strømgjerde på gongen på 100m, den holdt MYE lengre enn jeg trodde. Tenkte at jeg måtte prøve det siden jeg hadde lest i ett annet innlegg her på kammeret om det. Men på gongen på 200m, har jeg tatt to ganske tykke bolter og satt igjennom. Kan ta bilde av stativet og hvordan det er hengt opp i dag. Takk for Svar!
 9. Holder til i Trøndelag(ca. 1time unna steinkjer) Hvis du bor i nærheten så hadde det vært fint med en ekstra gong😁 Takk for svar!
 10. Åkei, skal se etter om noen har Hardox 450 i 12mm eller tykkere. Takk for svar!
 11. Takk, metallet er ca. 12mm, anbefaler du noen gonger? evnt metall for og lage de selv? helst ikke så dyrt heller😅
 12. Sånn så gongen ut etter og ha blitt skutt på av 22lr, 308w og 6.5x55 på 100m
 13. Hei, har blitt veldig interessert i skyting nå(kjøpte meg nettopp en cz 455 i 22lr, og fikk en Carl Gustaf rilfe i 6.5x55), derfor har jeg tenkt og lage meg egne "gonger" for og henge opp ifra 100 til 300m. Men er ikke helt sikker på hva jeg bør bruke, fikk en "gong" i 20x20cm og en som er 30x30cm. Jeg tror de er Hardox 450, men tviler litt da det ble "litt" store bulker på 100 og 200m med 6.5x55 og 308w... Noen her som har erfaring her? til evnt oppheng osv. Har nettopp lært og sveise så jeg sveiset sammen litt armeringsstål til ett oppheng. sveiset fast en sjakkel på toppen for og feste
 14. @M67 tenker å skyte en del skudd om gangen, da jeg har en carl gustaf som man kan skyte maaange skudd med før den treffer dårligere, så jeg må tenke litt på vekten også da rifla er litt tung;)
×
×
 • Create New...