Jump to content

SchweizerStøver

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About SchweizerStøver

  • Birthday 03/22/2004

Recent Profile Visitors

204 profile views

SchweizerStøver's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. hei har en howa 1500 i 6.5, som jeg bruker mye på rev. Jeg har fundert lenge på å prøve vmax på rev. så for ein mnd siden kjøpte jeg en boks. Jeg ladet 10 stykk og samlingene var rundt på heile halvmeterskiva. beste samling kanskje på 300mm . noen som har tips til å få de til å samle. ville helst ha brukt 203-b, da jeg har ein del av det Ladedataen jeg brukte: 42grs 203-b col 70mm la meg vell ca. midt på ladestigningen fra ladeboka. jeg mistenker jeg bør opp noen millimeter på col'en.
  2. spørsmålet er like aktuell, uavhengig om de skal slå seg sammen. med tanke på halsbånda. fordeler og ulemper generelt
  3. Noen som har erfaring med begge deler? fordeler og ulemper med wehunt i forhold til tracker?
  4. noen som har erfaring med denne på hjortevilt? eventuelt maks avstander før kvaliteten blir for dårlig?
  5. meter over bakken. har funka for meg. bruker modda biltema varsler
  6. å jo jøss. Har vært 3-4 tusen LR hetter som har blitt solgt på finn, denne uka(privat. Gjelder å være kjapp, ha varsler på. Hagemo jakt og friluft, Jakt butikken lyngdal, landrø har fått LR tennhetter inn fra magtech, denne uken. men de ryker jo iløpet av ein time eller to. Tror det kun var Landrø som annonserte på Finn. De andre annonserte på FB. kjøpte 1000 tennhetter hos børsemaker Wear tidligere i sommer også var det de 7000 tennhettene hos hagemo denne uken. Prisen var heller ikke så mye å klage på 0,82kr pr. stk. Et tips er å legge ut ein ønskes kjøpt annonse på finn. Jeg gjorde denne uka og fikk inn ein del henveldelser.
  7. Noen som har prøvd tip strike i 9.3x62 på storvilt?
  8. langt i fra problem å skaffe seg LR hetter. Gå på finn og skriv tennhetter, Deretter lagrer du søk. Det kommer ut LR hetter hver dag på finn. Butikker er også gode til å annonsere at de har fått inn hetter på finn. Jeg og ein kamerat sikret oss 10 000 hetter til sammen her denne uken. 7000 av disse var fra forhandler.
  9. Fikk J&F til å montere enn zeiss victory ht 3-12x56 for meg. Men ser etter noen skudd med 9.3en. At kikkerten har flytta seg heilt bak. ser den så vidt er borti der okkularet starter (se bilde, så skjønner dere) kikkerten sitter bomfast. personelig syns jeg det er best å ha kikkerten så langt bak som mulig. kan dette ødelegge kikkerten, at montasjer er litt borti? Kan dette endre treffpunkt over tid? man ser tydelig at kikkerten har flytta seg 1cm
  10. Det jeg og tenker. Tok montasjen av kikkerten og prøvde å ta den på rifla for seg selv. Den vil ikke på i det hele tatt.
  11. Hei, har kjøpt meg ein zeiss victory ht med zeiss skinne. Har kjøpt zeiss montasjer. Men får ikke denne enkle patenten på rifla. når jeg har satt montasjen der de skal være, så vil den bare inn på den ene siden. føler den eine er litt lavere enn den andre. Står L og H på de. Står det for low og High? ser at kikkerten blir skeiv. Disse er kjøpt nye fra j&f. Kan være de har hivd noe brukt oppi boksen? Her er bilder som forklarer mer
  12. har du noen tips hvor jeg eventuelt kan starte med Norma 202? Det er det kjappeste kruttet jeg har liggende
  13. Noen som vet om lave montasjer til zeissskinne (3-12x56), som passer schulz classic dl
  14. har bestemt meg for lapua open tip. Lapua slår aldri feil. Noen som har ladedata med N150? Det er et meir allsidig krutt til flere kuler.
×
×
  • Create New...