Jump to content

Hagens Tass

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Hagens Tass last won the day on February 12 2021

Hagens Tass had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hagens Tass's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputation

  1. Har brukt Brunst sin åtebelysning i vinter med skumringsrele og skutt 4 rever så langt. Veldig fornøyd med dette. Har i tilegg en ledlyskaster som jeg slår på når jeg er der og denne har jeg hatt på noe grønn film som jeg kjøpte på Biltema. Åtet ligger ca. 60 meter fra bua og er godt belyst. 3 av revene er skutt langt bak åtet på ca. 100 meter så dette oppsettet gir veldig god belysning. Har selvsagt tilgang til 230v.
  2. På meg har det blitt 2 rever på 3 netter. Ganske ny på åte jakt til tross for 50 år som jeger. Spennende jakt dette og jeg er nok blitt hekta. Bra med rev i området og jeg har hatt inntil 3 rever på åtet samtidig (viltkamera). De 2 jeg har tatt var en flott hann på 10.1 kg og liten hann på 5.9. Så en i natt som var så stor at jeg var først usikker på om det var rev jeg så. Passerte på 100+ meter i såpass bra fart at det var uaktuelt å skyte, men den var svær. Har hatt film fra kamera der 2 rever sloss på åtet, men kamera var nedrimet så det var håpløst å se noe størrelse. Noe sier meg at dette kunne være den store jeg skjøt og sistnevnte. Satser på at den dukker opp igjen. Den minste av de 2 var ferdig vommet så RWS Evolution i 6.5 er kraftig kost.
  3. Lar det være kråke/skjære på åte jeg. Litt slik leven lokker reven.
  4. Godt å se at noen lykkes. Har mange netter på åte uten resultat og har også slitt med åtebelysningen fra Brunst (kjøpt på Magasinet). Strømforsyningen tok kvelden etter 2 mnd, og Brunst sendte ny, men den forsvant i posten. Sending nummer 2 fikk jeg her om dagen og Brunst har vært strålende på service. Produktet kan jeg ikke skryte av for nå funker ikke dimmeren. Skumringssensor ser ut til å virke enda så det blir spennende å se om det lyser når jeg drar dit i kveld. Kan koble utenom sensor så jeg får jaktet, men poenget med sensor er jo at det skal stå på hele tida og lyse bare om natt. Lager nok min egen løsning foran neste sesong.
  5. Lar dere åtebelysning stå på bare når dere er på post eller lar dere den lyse hver natt?
  6. Har kjøpt grønn lyskasterfilm på Biltema for et par år siden. Er på rull 30x80. Vet ikke om de har den lenger.
  7. @svehella Skal kun ha strøm til åtelyset. Og som den absolutte amatør, hva mener du med sikring på begge fasene?
  8. Har gått til innkjøp av brunst sin åtebelysning. Har tilgang til strøm ca. 80 meter fra brakke, men er litt usikker på om det blir for langt med spenningstap osv. Noen som har erfaring med dette?
×
×
  • Create New...