Jump to content

Austergården

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjøpte nettop en syntet adj fra Torsbo. De har flere syntet, synchro og tre i ulig gradering på lager til 202.
 2. Hvordan gjennomførte du betalningen? Jeg har jetcarrieradresse, men i webshopen behøves amerikansk adresse for billing info. Han svarer ikke på epost.... Vil gjerne kjøpe tre par fra ham.
 3. Jeg skulle nok heller kjøpt ett gammelt gevær for noen tuselapper og brukt den til jakt.
 4. Skal kjøpe en ekstra stokk til 202 og det står sannsynligvis mellom syntet adj eller synchro adj. Er det vektforskjell på disse? Bortsett fra ergonomi, hva med kvalitet og holdbarhet? Må nok legge 4500 mer for synchro her i sverige.
 5. Noen som har en z6 1.7-10 med talley på denne? Ser gjerne et bilde så jeg vet at jeg kommer langt nok bak med kikkerten før jeg bestiller.
 6. Hva er den laveste monteringen man kan få til med SR rail, behöver det på en sauer 202. så langt ser jeg recknagel og innomount som er 7,5-8mm pluss 6,6mm picatinny. Dentler sin skinne bygger bare 3-4 mm, men jeg kan ikke finne høyde på overdelen som monteres mot sr skinna. Er det noen som vet? Andre forslag på lave løsninger?
 7. Servicen er topp. Fikk telefonhjelp på en søndag. Slikt er oldschool support som folk oftest ikke er villige til å betale for i disse dager.
 8. Du har rett. Ca kl. 10:30 går den ut.
 9. Så mye igjen når det kiler seg fast
 10. Tok støtta helt av. Umulig å få ut sluttsykket. edit: det går om den er helt rett ca kl 1030
 11. Tror jeg har fått feil bakdel eller noe slikt. Selv med kinnstøtten helt opp så kan man ikke ta ut sluttsykket. Det tar i og kiler seg fast i ramma under med to tre cm av sluttstykket fortsatt i kammeret. Får se hva fabrikken sier
 12. Er det noe å bekymre seg over at man bare får festet med en skrue der framme? Noen som har gjort det og synes det er stabilt nok?
 13. Er det noen her som kjenner til noen som selger picatinny til 202 som slutter før det fremste skruehullet? Alternativt en våpensmed dom gjør dette fint. jeg behøver kikkerten lengre bak, men da må jeg enten ha høyere ringer eller ha en annen picatinny. Kikkerten begynner å ta i skinna et par cm før den er der jeg vil ha den.
 14. Mener du spuhr for direktemontering eller for picatinny? Har faktisk en picatinny spuhr liggende, så det blir kanskje den til jeg har kjøpt overdelen, ev får jeg kjøre med min lille nightforce som er 50. Hvilken picatinny har du på? Det jeg mener er at med kinnstøtten på laveste, så kommer øyer fortsatt litt for høyt. Behøver kinnstøtten noen millimeter lengre ned, eller kikkerten opp. Det får bli det siste..
×
×
 • Create New...