Jump to content

Alvin

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alvin's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Jeg bruker H&N HP HS 115gr col 28,1 og 4,1 GR 320, de holder faktor mil.felt og samler veeeeeldig godt. Har testet i Ransom med 2 forskjellige våpen og samler innenfor en 20 kroning. De er også mer behagelig å skyte med en fabrikk ammo. Sparer ikke penger,men moro å lage noe selv som fungerer.
  2. Alvin

    Kimber tle/rl

    Hei Har ingen erfaring med akkurat den modellen,men jeg kjøpte en Kimber stainless target II for et par uker siden og har skutt litt med lik modell på Oslo Skytesenter. Veldig tight,ikke no skrangling og spiser alt av ammo. Har klådd på flere av Kimber sine modeller og alle virker som de er godt tillpasset.
  3. Sitter og leser litt på kammeret,og det som gjentar seg veldig ofte er at når det blir stilt et spørsmål, så får man sjelden svar på det man spør om. Et godt eksempel er her. Trinity spurte ikke om BUL,LES BAER ELLER STI. Han spurte om Ruger kontra Kimber. En annen tråd jeg leste var om Oslo Skytesenter, som sporet fullstendig av med maaaaaaaange usaklige kommentarer.
  4. Da var søknaden godkjent, fikk den i posten 14 januar, så 3 mnd behandlingstid . Fikk beskjed fra våpenkontoret, at det var en fordel om vi som søker på nye våpen klager på lang behandlingstid, så kanskje de fikk flere folk på jobben.
  5. Takk for alle svar, jeg har gått for en ny S&W 22 Victory. Hadde mer lyst på noe som var nytt, selv om high standard var fin å skyte med. Så da er det bare å vente på godkjenning fra "onkel", men det tar sin tid. Sendte inn søknad i slutten av sept og fikk svar at den var registrert inn på våpenkontoret 14okt. Så 8-10 uker behandlingstid, den havner kanskje under juletreet hvis jeg er heldig.
  6. Takk for svar, det høres ut til å være solide saker. Det blir jo også billigere enn å kjøpe nytt også, som jeg i utgangspunktet hadde tenkt på. High-Standard .22LR Supermatic Citation pistol - denne ligger til kr.1800 ser fin ut High Standard Viktor CAL 22- denne ligger til kr.6000 (i overkant høy pris???) High Standard The Victor 22lr- kr.1000 High Standard mod 107 Military- kr.2900 Hvilken av disse anbefale og hvorfor?
  7. Hvordan er det med deler? Har hørt at det kan være problemer.
  8. Har vært på finn, har faktisk også vurdert High Standard.
  9. Skal ha et reservevåpen i cal.22, til fin felt og ønsker litt tilbakemeldinger om det. Står vel egentlig mellom S&W 22 Victory, og Ruger Mark IV, men har også vurdert en brukt S&W 422.
  10. Jeg har skutt de med 11gr, men det var bare en litt kraftig 38. Har en S&W 686 perfomance center competitor og skal lade til magnum1 faktorkrav. på vihtavuori sin side står det N110 -12gr -col 40,0. Ladet noen i går med 12gr, men med col 42,0, skal lade flere i dag og prøver da col 40,0. Så får vi se hvordan det går i morgen.
  11. Hei Fersk magnumlader har spørsmål. Har fått hjem noen 180gr kuler fra WCBF. er det noen som har ladedata på disse. Jeg har lada noen med 11,0 gr N110,skal prøve dem i morgen
×
×
  • Create New...