Jump to content

Annish

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Annish

  1. Hei! Er det noen som vet om det går an å konvertere 9mm hylser til .380 auto?
  2. Tusen takk for mange gode svar. Dillon 650 er lagt inn søk på finn, så da håper jeg det kommer ut noe bra deal snart.
  3. Det var leke og lære jeg var ute etter Jeg er 100% klar over at mine mikes kommer fra meg og ikke kulene jeg skyter med Men takk for info. Jeg vil helst ikke stå der med skjegget i postkassa og sprengt pistol, så da vet jeg at jeg må gå for autoindex. Men finnes det noen billigere alternativ til Dillon, som allikevel er allright, og som ikke gjør at jeg vil bytte ut etter 200 ladinger?
  4. Grunnen til at jeg nevnte det om 9mm og pris er at jeg så mange andre diskusjoner om lading her ofte ble vridd inn på om det lønner seg eller ikke. Jeg gjør ikke dette nødvendigvis for å spare masse penger, men vil kunne finne en perfekt oppskrift for min skyting og utforske. Var bare ikke interessert i at folk skulle hive seg inn i diskusjonen og krangle på om det lønner seg eller ei å lade 9mm. Men interessant det du sier om 550. Hva er autoindex? Tydeligvis noe jeg vil ha .
  5. 6,5 kommer det ikke til å være veldig mye av. Kanskje 200 i året. Men 9mm går det mye av (ipsc). Men ja, prisen på 650 var litt avskrekkende. Så en video på YouTube med en kar som lada 9mm på en 550, og det så jo veldig enkelt og greit ut- så jeg skulle gjerne hatt noe i den gata. Regner med at 650 er samma bare bedre? Er det andre merker som kanskje er hakket billigere?
  6. Takk! Virker som aps hadde litt dårlig tid
  7. Hei, Jeg regner med at dette er snakket om før, men jeg fant ikke noe ved å søke, så ikke bli sinna Har kjøpt større bolig, og kan derfor begynne å lade selv. Jeg har behov for å lade 380 auto, 9mm (jeg er klar over alle diskusjonene om at dette ikke er besparende, så ikke ta denne diskusjonen her) og 6,5. Finnes det ladepresser hvor man enkelt kan bytte på håndvåpenkaliber og riflekaliber? Om det ikke går an, hva slags presser ville dere anbefale hvor det hvertfall er lett å bytte på .380 og 9mm? (Eller lader man short og vanlig 9mm på samme?) Og om det er noe annet jeg burde tenke på, fyr løs (pun intended)! /Anders
  8. Annish

    Rust i løp

    Takk bobby, det skal jeg prøve!
  9. Annish

    Rust i løp

    Hei! Dette har sikkert vært diskutert før, men jeg finner ikke noe når jeg søker her. Hagla mi er lite brukt, og pusset med jevne mellomrom. Allikevel har det nå kommet litt rust i starten av nederste løp. Finnes det noe måte jeg kan fikse dette på selv? Eller er det børsemakerjobb? Hilsen Anders
×
×
  • Create New...