Jump to content

Kenneth Mathisen

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kenneth Mathisen

  1. Vi har fått låne en luftrifle som dattern min på snart 10 skal trene med når hun ikke låner i klubben. Våpenet er en Anschutz 9003 Premium S2 som er ca 10 år gammel, og det er tatt godt vare på. Finnes det noen generell regel på hvor lenge et slikt våpen holder før man bør kjøpe nytt? Jeg vet vi må trykkteste og evnt kjøpe ny luftcylinder, men er det verdt å tilpasse dette våpenet til henne, kontra det å kjøpe nytt? Dette var jo et topp våpen når det kom.
  2. Ligger ikke mye på Finn, men ligger et par Feinwerkbau 800x til 20k.. litt drøyt våpen til en 9 åring kanskje
  3. Ja det er sant det du sier, selve justeringa av sikte er ikke noe problem. Tenkte mer på justering av kolbe osv. Men det er jo egentlig ikke et stort problem det heller. hehe Det er mer det å ha eierskap til sitt eget våpen, bli ordentlig komfortabel med det, og kanskje gjøre interessen enda større. Vi får gå litt i tenkeboksen og se om det dukker opp noen interessante tilbud. Det er jo det andre spørsmålet, hvilket våpen skal man velge, det er jo så mye å velge i Men takk for svar.
  4. Min datter på 9 startet skyting med luftrifle for 6 mnd siden, og hun liker det veldig godt, og hun har blitt flink. Vi er med i en klubb hvor vi får låne våpen, men vi er aldri helt sikker på at andre låner våpen i mellomtiden. Derfor må det titt og ofte justeres. Jeg lurer derfor på hva folket mener om det å kjøpe eget våpen til en så ung person, er det for råflott? Det er jo en dyr gjenstand, men man får igjen pengene igjen når det selges.. Det er ikke noe problem. Jeg ser jo også for meg at hun kan tørrtrene sikting osv hjemme i tillegg til å få perfekt innstilt våpen hver gang. Grunnen til at jeg spør er jo den at det ikke er noen andre barn på hennes alder med egne våpen i klubben, så da det vel ikke så vanlig tenker jeg.
×
×
  • Create New...