Jump to content

Hk

Members
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hk's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

44

Reputation

  1. Spørs om ikke dette nærmer seg et tilfelle der det ville ha vært fornuftig av staten å bruke noen skattepenger på en dyktig pr-rådgiver.
  2. @Undulaten 10/22 står jo ikke på listen som Finn har publisert, så den burde jo være ok der enda.
  3. Det kan vel tyde på at det ikke blir noe av disse «kompliserte» overgangsreglene.
  4. @Olsenm Her er du inne på hovedproblemet. Hadde forbundene klart å samle seg til en felles front (for lenge siden), så hadde oddsen vært betraktelig bedre.
  5. Vi kan vel muligens gå ut fra at de fleste politikere ikke er særlig mer detaljoppdatert enn den opprinnelige listen som ble foreslått?
  6. Det kan se ut til at politiet ønsker å hoppe bukk over slike «uvesentlige detaljer» for tiden. Saken mot Valen fremstår tildels som et godt eksempel på dette.
  7. @FredrikW Hvis du leser gjennom brevet lenger opp i tråden, så anslår pod at dette gjelder rundt 30.000 våpen. De påpeker vel også at dette tallet er usikkert, grunnet utfordringer med datasystemene. Det tyder vel mest på at det reelle antallet er høyere, når de får gått nøyere gjennom databasen.
  8. Tja.. Budsjettet er satt til 2mill, hvilket dekker 500 våpen. Det hadde muligens vært nok til å dekke de som opprinnelig stod på listen.
  9. Det kan jo bli interessant å se hva som skjer med panten når budsjettet er brukt opp..
  10. En lower vil aldri bli funksjonsdyktig i særlig grad av å tilføre kun et sluttstykke. Hadde det vært en åpen upper med til denne gjenstanden, så er det grunn til å tro at de ville ha brukt det for det det var verdt.
  11. Beslaget ble vel gjort relativt tidlig i 2020, så det meste tyder på at det bør vurderes ut fra tidligere, ulne regler. Men, det er likevel noe annet som tilsynelatende blir lagt frem i retten. https://www.dagbladet.no/nyheter/demonstrerer-valen-vapen-i-retten-farlig/78248495 Dette er ikke helt uproblematisk for eiere av plomberte våpen her i steinrøysa..
×
×
  • Create New...