Jump to content

Kapt. Raymond

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Spurte først etter .308, men den var utsolgt. Ei stund etter at jeg la ut posten, ringte de fra butikken og sa at en annen kunde som hadde reservert .308, ønsket å bytte til 30-06, om jeg var interessert? Så jeg bytta reservasjonen til .308. Instruktøren på kurset gjorde litt poeng av at de fleste skyter mer nøyaktig med mindre kaliber, så som nybegynner.... Uten annen betydning for øvrig, ble kjøpet enda litt bedre økonomisk, da .308 kostet 1000 kr mer enn 30-06 i ordinær pris, og jeg fikk beholde samme rabattpris 🙃
  2. Nyutdannet jeger med examen anno november 2019. Betalte depositum på ei Mark V Euromark Deluxe hos XXL i dag. Cal 30-06. Nedsatt fra 15990,- til 4250,- Skal ut av sortementet. Derfor kraftig nedsatt pris. De hadde også .308 til samme pris. Gjorde jeg det riktige valget?
  3. Nettopp starta på jegerprøvekurs. En kar i bygda selger ei pent brukt Remington 870 Express pumpehagle, sammen med et våpenskap til en fordelaktig pris. Han selger kun samlet. Jeg har imidlertid lyst på ei mossberg 500 pumpehagle. Kommer jeg til å få tillatelse til å kjøpe to såpass like hagler. Hvilke argumenter er gangbart for å få tillatelse. 870-en kommer til å bli stående i reserve. Mossbergen blir en kortløpet sak med A-tec lyddemper (vil være forsiktig med det jeg har igjen av hørsel).
×
×
  • Create New...