Jump to content

tmhwk

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tmhwk

  1. Tunge å kamre og samler dårlig i ene Sakoen min, kiler seg fast på annethvert skudd i den andre. Funker fint i T3x.
  2. Kuiu har 30% på en del sekker nå. www.kuiu.com/collections/packs-on-sale
  3. Jeg har ikke handlet der selv enda, men ser ingen grunn til at det ikke skal funke. Mva kommer i tillegg så noe kupp er det absolutt ikke, men det er et alternativ.
  4. Optics Trade https://www.optics-trade.eu/int/zeiss-conquest-v4-4-16x44.html
  5. Jeg erstattet min PowerFrame med en Kuiu Pro LT 7000 for 3 år siden og har ikke angret på det. Brukte litt tid på å bygge den om første gangen, men det tar bare et par minutter når du har gjort det noen ganger. Det er flere størrelser både på ramme, hoftebelte og sekkeposer så den kan tilpasses de fleste kropper og bruksområder. Totalvekt på min er ca 2kg hvis jeg husker rett. www.kuiu.com De er stivt priset, men det pleier å være salg med jevne mellomrom.
  6. Jeg har ingen av de nevnte men jeg var i samme situasjon i for et års tid siden. På det tidspunktet var ikke Ravnø sin leveringsklar enda, men jeg vurderte SG sekken og et par andre. De er vel oppbygd på noenlunde samme måte men med litt forskjellige løsninger, jeg endte til slutt opp med en sekk fra Kuiu. Her kan du tilpasse hoftebelte og ramme etter din størrelse ved bestilling. Det er også flere størrelser å velge i på selve sekken. Jeg bar ut to dyr med den i fjor høst og har brukt den på et par helgeturer i tillegg. Må si meg godt fornøyd med den, men den er litt kresen på hvor du har vekta i forhold til gamle Powerframen. Opp til 30-35kg er ikke noe problem men ved 40+ så måtte jeg laste litt mer fornuftig. Det lønner seg å "bygge om" sekken en gang eller to før du står der med første dyret.. klødde meg litt i hodet første gangen, heldigvis var det fint vær og noenlunde tidlig på dagen! Samboeren min har Eberlestocken med 2 sidelommer, topplokk, liten og stor pakksekk og hun er meget godt fornøyd med den. Her har du uendelig med muligheter til å tilpasse sekken til forskjellige bruksområder på bare noen minutter. Våpenholderen beskytter våpenet langt bedre enn de andre, men det er ikke så raskt tilgjengelig. Vil og anbefale et par lommer til hoftebelte på denne. Jeg vil ikke påstå at den ene er bedre enn den andre da de har forskjellige egenskaper. Kvalitetsmessig virker Eberlestocken bra, de to andre har jeg ikke grunnlag for å uttale meg om. Passe trøtt så her ble det sikkert noe rot men det får gå!
  7. Med 2 moduler: 127mm 257g ca 20dB Med 1 modul: 101mm 232g ca 18dB Med 0 moduler 76mm 207g ca 12dB Diameter er 41mm
  8. Fikk akkurat mail her og, men jeg ble ikke imponert over hverken vekt eller demping dessverre. =/
  9. https://www.xxl.no/zeiss-conquest-v6-2-12-x-50ill-ret-60-asv-h-std-std/p/1152192_1_size_1 Dette må vel være en grei pris?
  10. tmhwk

    Sakoklubben

    Jeg hadde tidligere en F&D 196 på en 6,5x55. Den syns jeg fungerte veldig bra men når jeg bytta til .308 havnet den på samboeren sin Finnlight 2. Siden jeg hadde lyst til å prøve noe nytt endte jeg opp med å kjøpe en Svemko Nano til min Carbonlight i .308. Den følte jeg at hekta seg fast overalt i skogen så den ble byttet ut med en F&D 149. Jeg har ikke tenkt over noen særlig forskjell i demping på disse to, men foretrekker F&D 149.
  11. Uten og påstå at jeg har fasiten så vil jeg si du har peilet deg inn på riktig område. Jeg har sett rein i området rundt Hallandshøgda og mot Lyngkampen de siste årene. Det kan være en del turfolk i helgene, men jeg har opplevd dager uten at jeg har sett folk i midtuke. Men bare så det er sagt, det er ikke hver dag du ser rein heller..
  12. Jeg har fått de 2 siste bestillingene mine på ca 10 dager.
  13. Jeg har kjørt Canam sin en del i jobbsammenheng og vært brukbart fornøyd med den. Hvis jeg skal trekke den for noe så må det være at den er litt for lav oppunder og litt for myk, merkes godt med tungt lass bakpå. Ble veldig positivt overrasket over Polaris sin 570 når jeg leide en et par uker i fjor. God å kjøre og tok seg vanvittig godt frem selv om vi lasta langt over evne bakpå. Har dårlige erfaringer med Polaris sin 800 så jeg var i utgangspunktet skeptisk når jeg skulle prøve 570. Vil tro det er mulig å låne en demomodell fra forhandler før kjøp. Jeg har fått tilbud om det ved flere tilfeller.
  14. Jeg har kjørt en 18 mod 3.2 liter på jobb et par år nå. Bilen er grei å kjøre men så fort du kobler inn 4wd så blir den forferdelig stiv og håpløs og svinge med. Den tar seg helt greit fram med lavserie og sperre. Vi kjører en del på veier som du helst burde hatt traktor/atv, men det går stort sett greit (selv om vi ofte har med tilhenger). Adaptive lys dimmer automatisk ned når du kommer under ca 50km/t, noe som er helt håpløst spør du meg. Adaptiv cruisecontrol har lett for å miste bilen foran så den gir full gass/full brems ved svingete vei. Det har vært litt tull med ledningsnett på den, men alt har gått på garantien. Jeg har ikke målt forbruket på den, men tipper på rundt litern på mila uten tilhenger. Skal kjøre 45 mil uten tilhenger i morgen så jeg kan sjekke hva den bruker på langkjøring da. Vi har og et par av de nye som kom i 19 i firmaet men de har jeg bare prøvekjørt. Ettersom jeg har skjønt på de som kjører de nye så har det vært en del problemer og mange turer på verksted. EDIT: Minnes at den var litt "hoppete" av seg før vi fikk lasta fullt planet med utstyr. Nå er den nesten max lastet og mer behagelig å kjøre.
  15. Min veier noen få gram over 2,5 mener jeg.
×
×
  • Create New...