Jump to content

Hmm.. usikker

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Hmm.. usikker

  • Birthday 09/20/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hmm.. usikker's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvilken er best av disse? https://www.pvas.no/produkter/vaapen/rifle/browning-a-bolt-iii-composite https://www.jaktogfriluft.no/remington-model-700-sps-synthetic-24-30-06-sprg-4
  2. Sant det. Ikke lenge til black friday. Da kommer det sikkert noen fine tilbud rundt forbi. Takk for tipset om Pvas, kr.sand har ikke hørt om den før.
  3. Budsjettet ligger på maks 8000kr nå. Men smart svar med å kjøpe en bedre rifle uten kikkert og bare sette over. Det blir nok eventuelt det som skjer.
  4. Åja. Nei det er ikke noe problem med det, går ikke opp i kikkerten eller noe sånt.
  5. Er helt grønn på våpen. Hevarma? Hva er det?
  6. Det er en Kongsberg mauser Mer enn det vet jeg ikke (Beklager rotet i bakgrunnen men er rote rommet i huset)
  7. Om 1t 30min til 2t så kan jeg legge ut bilde og navn av rifla.
  8. Usikker på merket på den, men det er et gammelt våpen. Men var på Jakt og friluft i Arendal og de sa at det var noe rundt 1500-2000kr. Men siden det er en gammel rifle så tar det vel ikke så lang tid før noe annet skjer med den. Det er også en ganske tung rifle med ganske langt løp. Planen til pappa var og kappe løpet og sette på demper. Men så var avtrekket ødelagt så da ble den ideen plutselig veldig mye dyrere. Så alt i alt så er det nok nesten billigere og smartere og kjøpe ny rifle. Men jeg kan ta en tur til Jakt og friluft og høre med de om de har noen greie våpen til en grei pris.
  9. Tusen takk for all tilbakemelding. Stokken har ikke så mye og si om det er plast eller tre. Men siden budsjettet mitt er ganske lavt så finner jeg jo flere med plast stokk. Budsjettet jeg satt i starten er på 6500kr men sett det opp til maks 8000kr for en bedre rifle som jeg da kan ha lengre før jeg må begynne og bytte deler og sende det til reparasjon. Akkurat nå så låner jeg våpenet til faren min og det er i kaliberet 30-06, føler det er en veldig god rifle. Men avtrekket er ødelagt og er en dyr del og bytte så ser heller etter mitt egent våpen. Området jeg er i er i Arendal området men setter pris på alle finn.no tips som er i Agder området. (vest og aust-agder og telemark) er det jeg har på området begrensning når jeg leter på finn.no. Igjen tusen takk for all hjelp.
  10. Hei. Lenge siden jeg har skrevet noe. Mye på grunn av mye skole og trening så har ikkje hatt noe tid til overs. Men takk for alle svarene. Vist noen fortsatt er her så lurte jeg bare på hvordan denne riflen er til storviltsjakt. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=162315085 Den er nemlig i nærheten av meg (sørlandet) så er lettere for meg å kunne ta en kikk. Men ja.. åssen er kaliberet.. er det en kraftig en? Sammenlign med 30-06 for det er den rifla jeg låner av faren min nå. Er 458 WIN kraftigere enn 30-06? Takk på forhånd.
  11. Tusen takk for masse bra svar. Skal se på alle linkene nå.
×
×
  • Create New...