Jump to content

Virrus

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Virrus

  1. Jeg sliter i ammojungelen. Hva kan jeg bruke i 308w til revejakt? Ønsker og ta vare på skinnet.
  2. Jeg kjøpte meg en Star Baikal J27 O/U 12/70 rett etter jegerprøven til 2500,- Superfornøyd. Jeg syntes det er likegreit og starte med noe «billig» og som man ikke trenger og være redd for å bruke. At det er fast trangborring har ikke vært noe problem for meg. Verken på leirduebana eller jakt. Bare gjør litt research på ammunisjonen før du pakker noe i hagla. Gjør deg godt kjent med den med rengjøring osv. Så kan du jo oppgradere når du vet hva du liker.
  3. Ja, tar den av når den ikke er i bruk. Egen hette på tuppen. Er ikke gjenepartiet samme som løpet da? Stål? Nevermind, et av mange blonde øyeblikk. Dempern er alu, usikker på om innmaten/gjengene der er det. Vaska det bort for sikkerhetsskyld iallefall. Ikke så farlig egentlig, da ny demper skal handles inn iløpet av året. Ikke at jeg tror 24 timer + har så mye og si.
  4. Nå er gjengene fulle av copperpasta da. Hvis det har noe og si? Vistnok Jaktdepotet på Fauske som har gjort jobben for noen år tilbake. Dempern sitter nå fast når den skal, så blir neppe og gjøre noe mer med det. Tror jeg. Går det ann og få den gjenget på nytt?
  5. Takker for mange innspill. Han er hun Ut ifra målene får jeg 14x1,5 Rett meg om det er feil.
  6. Kjøpte en Rem700 med Sonic 45 demper, men aner ikke hvilke gjenger det er på tuppen. Hadde vært kjekt og vite da jeg vil investere i den ny demper med tiden. Hvordan måler jeg dette?
  7. Overtok en Sonic 45 lyddemper her om dagen og lurer på hvordan man skal vedlikeholde dem generellt? Denne er vistnok ikke vedlikeholdt annet enn at den er tatt av etter hver bruk.
  8. Noen som har erfaring med denne?
  9. Heihei. Er samme høyde som du og endte opp med en gammel star baikal 12/70 O/U til ett par lapper. Passer meg perfekt og er enkel og håndtere. Det er nå min mening da
  10. Virrus

    Hagle og type ammo

    Haha, liker baikalen såpass mye at jeg er i kjøpsfasen på ei i kaliber 20 også. Viktig og variere
  11. Virrus

    Parker-Hale 308

    Er kinakasse på den iallefall ifølge infoen dere kommer med. Blir nok ikke og kjøpe den da feelingen ikke var der. Sjøl om han gikk ned til 2500,- Takk for gode tips og råd!
  12. Virrus

    Parker-Hale 308

    Det er et brukt våpen ja. Skal få spurt hvor mange skudd det har gått ca. Ser ok ut ifra bildene, men må kjenne litt på det først. Han skulle ha 3000,- for den iallefall. Ikke prutevillig pr nå. Gjerne kom med forslag, da jeg ikke har bestemt meg enda.
  13. Virrus

    Parker-Hale 308

    Skal og se på en Parker-Hale 308, alder uviss men skal visstnok være «hel og pen». Noe jeg bør være obs på/se etter?
  14. Takk for svar alle, da har jeg fått svaret opp til flere ganger
  15. Ja, jeg mente også at jeg hadde fått svar på det, men klarte ikke og finne svaret(fant det nå da, selvfølgelig...) så ikke verre enn det.
  16. Eh, ja. Er en Star baikal o/u 27M. Joda, skal på bana i kveld, men liker og vite før det smeller:p
  17. Frk.Usikker her igjen. Er to avtrekkere på hagla, men hvilken avtrekker er til hvilket løp? I mitt hode er den bakerste(nærmest skytter) det nederste løpet og den fremste øverste løp. Stemmer det? Kanskje ikke så usikker, men har enorm respekt for våpenet iallefall.
  18. Har lurt på det samme selv. Instagram f,ek flommer jo over av folk som har skutt 15-20 fugl på ett par dager, men det er kanskje ikke kvotebegrensninger sør/øst i landet?
  19. Virrus

    Hagle og type ammo

    Men hvilket løp er hva? Regner med at det som står øverst er det øverste løpet osv? Ja, jeg er ny i gamet..
  20. Virrus

    Hagle og type ammo

    Et til spm, ang disse trangborringene. Står 18,4 (F) 1.0 og 18.4 (M) 0.5 hva vil det bli? 1/1 og 1/2? Altså full og halv? Eller?
  21. Nå kan vi la diskusjonen om delbar pussestokk ligge. Har skjønt at de fleste ikke liker dem. Hva med og komme med noen linker til kvalitetstokker?
  22. Sier ikke neitakk til litt stokkolje altså
  23. Så, recap og takk for mange ulike svar Jeg trenger våpenolje(har kjøpt biltema sin) Solvent for og løse opp smuss og skit? En pussestokk(tre var tydeligvis foretrukkent, jeg har en i metall pr nu) En wire for «in field cleaning» (kjøpte biltema sitt minikit før jeg leste det her) pussefiller og stokkolje. Våpenolje Solvent Stokkolje mer?
×
×
  • Create New...