Jump to content

Virrus

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Virrus

 • Birthday 03/25/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kjøpte meg en Star Baikal J27 O/U 12/70 rett etter jegerprøven til 2500,- Superfornøyd. Jeg syntes det er likegreit og starte med noe «billig» og som man ikke trenger og være redd for å bruke. At det er fast trangborring har ikke vært noe problem for meg. Verken på leirduebana eller jakt. Bare gjør litt research på ammunisjonen før du pakker noe i hagla. Gjør deg godt kjent med den med rengjøring osv. Så kan du jo oppgradere når du vet hva du liker.
 2. Supert! Da vet jeg det ☺️👌
 3. Ja, tar den av når den ikke er i bruk. Egen hette på tuppen. Er ikke gjenepartiet samme som løpet da? Stål? Nevermind, et av mange blonde øyeblikk. Dempern er alu, usikker på om innmaten/gjengene der er det. Vaska det bort for sikkerhetsskyld iallefall. Ikke så farlig egentlig, da ny demper skal handles inn iløpet av året. Ikke at jeg tror 24 timer + har så mye og si.
 4. Nå er gjengene fulle av copperpasta da. Hvis det har noe og si? Vistnok Jaktdepotet på Fauske som har gjort jobben for noen år tilbake. Dempern sitter nå fast når den skal, så blir neppe og gjøre noe mer med det. Tror jeg. Går det ann og få den gjenget på nytt?
 5. Fortsatt samme målet.
 6. Takker for mange innspill. Han er hun😅 Ut ifra målene får jeg 14x1,5 Rett meg om det er feil. ☺️
 7. Kjøpte en Rem700 med Sonic 45 demper, men aner ikke hvilke gjenger det er på tuppen. Hadde vært kjekt og vite da jeg vil investere i den ny demper med tiden. Hvordan måler jeg dette?
 8. Overtok en Sonic 45 lyddemper her om dagen og lurer på hvordan man skal vedlikeholde dem generellt? Denne er vistnok ikke vedlikeholdt annet enn at den er tatt av etter hver bruk.
 9. Noen som har erfaring med denne?
 10. Heihei. Er samme høyde som du og endte opp med en gammel star baikal 12/70 O/U til ett par lapper. Passer meg perfekt og er enkel og håndtere. Det er nå min mening da ☺️
 11. Virrus

  Hagle og type ammo

  Haha, liker baikalen såpass mye at jeg er i kjøpsfasen på ei i kaliber 20 også. Viktig og variere 😛
 12. Virrus

  Parker-Hale 308

  Er kinakasse på den iallefall ifølge infoen dere kommer med. Blir nok ikke og kjøpe den da feelingen ikke var der. Sjøl om han gikk ned til 2500,- Takk for gode tips og råd! ☺️
 13. Virrus

  Parker-Hale 308

  Det er et brukt våpen ja. Skal få spurt hvor mange skudd det har gått ca. Ser ok ut ifra bildene, men må kjenne litt på det først. Han skulle ha 3000,- for den iallefall. Ikke prutevillig pr nå. Gjerne kom med forslag, da jeg ikke har bestemt meg enda.
 14. Virrus

  Parker-Hale 308

  Skal og se på en Parker-Hale 308, alder uviss men skal visstnok være «hel og pen». Noe jeg bør være obs på/se etter?
 15. Takk for svar alle, da har jeg fått svaret opp til flere ganger ☺️☺️👌
×
×
 • Create New...