Jump to content

Kaptein Rødskjegg

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kaptein Rødskjegg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. Synd at det har vært problemer med disse. Har hatt min i en del år nå og skutt mange tusen skudd uten problemer, håper den holder en god stund til!
  2. Som OysteinR sier så er det veldig mye annet enn selve smellen man har stor utbytte av å øve på i dynamisk, som trekk / finne siktebilde, transisjoner, bevegelse, trekk fra bord, weakhand reload, osv. Tror at man har mer utbytte av å øve på dette enn å skyte dynamisk med .22. .22 er gøy å skyte med det, og er jo god trening for presisjon så hvis du har lyst på en så gå for det og se om du liker å trene med den. Personlig synes jeg stenvåg spesial er fin å skyte med, og det er gøy med nsf hurtig spesialpistol / spesialfelt også.
  3. Noen som vet om de skal fortsette med Geco på Intersport? Eller om det er andre steder som selger geco rimelig om dagen?
  4. SVI fungerer veldig bra i felt og hurtig Topp kvalitet og presisjon.
  5. Fant ut at det er lettere å skyte 25m med rullende korn, de blinkene er jo veldig små på den avstanden.
  6. Har skutt en del NSF hurtig enhånds/tohånds (og synes det er en av de morsomste NSF øvelsene). Et par ting som hjelper meg: - Puste rolig og slappe av, senke pulsen mest mulig før rundene. Da blir jeg mer fokusert. Pleier å skru av elektronisk hørselvern da det gir meg mer ro, og jeg hører greit hva som ropes uansett. - Posisjonere kroppen slik at man står stabilt og siktet faller naturlig på skiven. Det blir induviduelt, men for meg på fin/enhånd så er det så stå ganske sideveis, føttene med skulderavstand, peke føttene litt inn mot hverandre for å støtte bedre og liten bøy i knærne. - Etter lade kommando, tar jeg løft med lukket øyne og ser at når jeg løfter armen(e), så siktet er midt på blinken. Justere føtter og kropp for å treffe. Mindre tid som går med på sikting/løfting. - Bruke en timer, så like før runden starter, senker jeg sakte ned pistol til start stilling. Det er lettere å "reversere" den bevegelsen. - Fokusere på hvor man har finger på avtrekk, og fokus på avtrekk under skudd / trekke rett bakover. - Ta dypt pust og time ut pust ferdig før man er siktet inn. - Huske å puste etter det. - Være med i mange konkuranser/trening. Dynamisk prøver jeg å lære, så følger de andre tipsene i tråden her
  7. Geco pistol er så godt som borte etter gmaxx gikk dunken, prøvde å høre om jaktdepoet kunne ta inn til meg, om jeg bestilte f.eks. 5000, men de var de ikke villige til da prisene ut blir for dyre til at folk kjøper det. Så får vente og se hva som skjer, om Intersport tar over eller ikke, eller om andre forhandlere kommer på banen. Sist jeg hørte var at politiet drev med godkjenning av lager, og butikkene. Men det var ingen garanti for at Intersport skulle fortsette å selge geco. Hvis noen vet hvor man får 124gr geco ipsc, hadde det vært kjekt å vite!
  8. Hei, har den nye varianten. Synes avtrekker er bedre ut av boksen enn den gamle. Kortere avtrekk og resett, veldig crisp og fint avtrekk. Mer 1911-aktig. Har hatt litt problemer med at cci ikke trekker opp andre skudd fra magasinet, spesielt på de gamle og et par ganger på ny, må racke på nytt for å trekke opp nr 2, etter det går resten fint. Tror det er fordi at cci er litt for slapt ladet i forhold til fjær, det kan også være grunn til at den ikke kaster ut skikkelig, spesielt hvis man ikke også har stramt grep. Med eley pistol plus har jeg ikke har et eneste feil med etter en del skudd. Også hørt fra andre at topshot går bra. Virker nødvendig nødvendig å file litt på magasin, eller ta av ladeknotten på de gamle for å få de til å gå 100%. Ikke noe problem å treffe 10/10 innenfor 10 på 25m, så veldig fornøyd så langt.
  9. Litt OT men; Visumsøknad for permanent oppholdstilatelse er fortiden på rundt 9 mnd. Bare for sammenligning av diverse offentlige ventetider.
  10. Gratulerer med fint våpen, har selv sett mye på disse og synes de er veldig fine! Liker det modulære sysyemet også. Post gjerne noen oppdateringer når du får prøvd den
  11. Ser ut som det er 5 sirklete skiver; 5.8.3.3.1 Programmet skytes i sin helhet på T96 skive som består av 5 like store sirkler med innersone arrangert som en femmer-terning. Sirkelmål: 110 mm (± 0,4mm). Innersonemål: 45 mm (±0,2mm) Skillelinjens tykkelse: 0,5-1,0 mm 5.8.3.3.2 Elektroniske skiver kan benyttes i henhold til mål for T96 skive. Bilde fra artikkel:
  12. https://www.skyting.no/2019/11/25/ny-nasjonal-ovelse-for-pistol-t96/ Hadde ikke gørt om denne øvelsen, men all skyting er jo morro spesielt for oss som ikke har holdt på så lenge
  13. Det står .40 på IPSC.org og sidene til DSSN, så blir overrasket hvis det ikke stemmer.
×
×
  • Create New...