Jump to content

KjetilGr

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KjetilGr

  1. Takker for svar folkens! Har vell konkludert med at det er slik det skal være, i alle fall til hagla er slitt inn. Merker også at det er lettere å bryte hagla når kun 1 skudd er avfyrt, så antar at noe av krafta som må til er for å spenne opp ejektor og hane. Har vert over beveglige fobindelser med fett, samt smørt opp den ene ejektoren da den var skikkelig treg. Var på leirduebanen igår og skjøt 50 skudd, og oppdaget når eg kom hjem at den ene vippearmen (på forskjeftet) som aktiverer ejektor og spenner hane var blitt noe slitt, og overflaten var blitt helt ru. Dette må ha vert ein feil i utgangspunktet, da det ikkje ser ut som vanlig slitasje, meir som støpefeil eller lignende. Skal innom forhandler idag å vise, i tilfelle det skulle utvikle seg mer.
  2. Vest Politidisktrikt: Søknad på første våpen sendt i posten direkte til våpenkontoret i Odda fredag 30. August. Den ble godkjent og betalt 18. september (var heldig og ringte for å etterspør status, og fikk dermed giro tilsendt på epost). Papirene kom i posten 23. sept. Totalt 3,5 uke på hele prosessen, mens oppgitt saksbehandlingstid var 7 uker. Tommel opp til VPSD!
  3. Hei. Akuratt kjøpt min første hagle, ei helt ny Beretta 686 SP1, og har i den forbindelse eit spørsmål. Har tørrent litt med klikkpatroner, og legger merke til at hagla er betydelig tyngre å knekke etter "avfyrt" skudd, dvs når ejektorene er aktivert, enn den er når det ikkje er "avfyrt" Skal det være slik, eller er det ein plass som mangler smøring? Helsing Nybegynner
×
×
  • Create New...