Jump to content

Sigurd1

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sigurd1's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Hei, Jeg vet at dette ikke er helt den rette tråden, men jeg får ikke svar noen andre plasser, så jeg håper at det går bra. Jeg skulle fylle en nettingstrømpe med honning for å bruke det som åte i ei syningfelle. Honningen var kjøpt på spruteflaske og veldig flytende. Jeg satte den på trappa i ca. 12 timer med minusgrader slik at den var mye seigere. Da jeg begynte å helle honningen fra flaska over i nettingstrømpen klistret alt seg bare fast i hverandre, honningen rant ut av nettingstrømpen og alt ble bare et jævla gris. Vet dere hva jeg har gjort feil og hva jeg bør gjøre annerledes?
  2. Jeg fanger fortsatt røyskatt
  3. Hva bruker du til belysning Mikkelhunter?
  4. Hvilket våpen og ammunisjon bruker du, Henrik123?
  5. Hei, her er en liten oppdatering på åtejakten min så langt. Jeg la ut elglever, elglunger og elgnyrer med en vekt på ca. 5 kg til sammen fredag 27. September. Jeg skulle ned til åta i kveld for å legge ut mer, men til min store overraskelse var HELE åta borte. Jeg vet at reven er slu, men ikke så jævlig at den tar alt den andre natta. Jeg har tro på at armeringsmatter hindrer at dette ikke skjer igjen. Men som fersk jeger trenger jeg og er selfølgelig åpen for innspill, idéer og erfaringer. Så hva gjør dere for at Mikkel ikke stikker av med hele åte?
  6. Tusen takk Winter, Brubakken og Jakt 62 for deling av tips og erfaringer. Jeg legger ut her så snart det skjer noe. PS Jakt62: Pappa sitter ved siden av meg ved glugga slik at alt går etter boka.
  7. Hei. Jeg skal legge meg på reveåte for første gang i vinter med en CZ kaliber 17 hmr. Alt er klart, men jeg funderer fortsatt over hvilken ammunisjon jeg burde bruke. Åta ligger på 63 meter. Valget for meg står da mellom 20 grains hollow point kule fra CCI eller den mest ekspanderende v-max kula på rundt 20 grain fra f.eks. Hornady. Knall og fall er ikke et krav, men jeg vil helst ikke at reven løper mer enn 10-15 meter etter et godt treff rett over forlabben. Det er KUN disse to alternativene valget står mellom. Litt tips ville gjort meg glad for noe av det siste jeg vil er å skadeskyte rev pga. feil type ammo. Hilsen jeger (14) Edit Report Article Following 1
×
×
  • Create New...