Jump to content

Patsy

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moderne mausere (M18, M12) har kryssmatet boksmagasin med 5+1 kapasitet som flukter med riflestokken
 2. Kjøpt på xxl. Jeg forhørte meg med mauser og de svarte at den var identisk med en impact, minus moa rail og "taktisk" hevarmsknott. Begge deler er unødvendig staffasje for meg, så da var saken i boks for min del.
 3. Jeg har en sort impact med blånert fluta løp. Veldig fornøyd med rifla. Sølv impact: https://www.skittjakt.no/mauser/188348/mauser-m12-impact-komplett-rifle-flutet-løp-u-åpne-sikter Sort impact: https://www.mauser.com/en/mauser-12/mauser-12-black-impact.html
 4. Og der var skjema i postkassen! Så status ble: Søknad sendt til Oslo PD fredag 6. september Innvilgelse mottatt fredag 26. september Betalt gebyr mandag 30. september og fikk tilbake stemplet søknad i postkassen torsdag 3. oktober. Dette gjaldt førstegangssøknad på jaktvåpen (308. og 22lr) Tommel opp til Oslo PD!
 5. Da venter jeg i spenning på automatisk utsendt konvolutt fra Politiet. Skal oppdatere når det kommer i hus. Det stod ingenting i innvilgelsen om jeg hadde fått godkjent søknad på begge våpenene (.308 og 22lr), men det kan man kanskje forvente? Ville vært parodisk om jaktvåpenet ble avvist, mens treningsbørsa ble akseptert.
 6. Postla min første våpensøknad til Oslo PD, fredag 6. september. 26. september lå innvilgelsen i postkassen, noe jeg synes er helt akseptabel saksbehandlingstid. På nettsiden oppgis 11 ukers saksbehandling, så nå som jakta er i full gang er kanskje trykket litt lettere? Jeg søkte om .308 og slang med en søknad om 22lr mens jeg var igang. Blir spennende å se hvor lang tid de bruker på å registrere innbetaling av gebyret og sende ut skjema.
×
×
 • Create New...