Jump to content

hstomar

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

hstomar last won the day on September 10 2019

hstomar had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hstomar's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

  1. Prøver å dra denne opp på nytt? Noen som har funnet ut hvordan vi kan hente ut kartene/koordinatene fra iNatur sine kart eller laste ned fila fra Statskog sine sider?
  2. Hei igjen, Til de som fulgte denne tråden i fjor så har jeg nå fått lagt ut prosjektet. Så hvis noen vil prøve denne appen for iOS kan dere laste den ned her: https://apps.apple.com/app/id1478571907 Dette er første versjon som skulle bli klart til jakta starter i dag. Er fornøyd med hvordan den ble, men det er flere planer på blokka. Det jeg jobber med nå er: - Tid på døgn og vær som parametere - Enkel kommunikasjon mellom jegere (varslinger) - Legge til jaktterreng Har dere forslag til hvilke jaktterreng jeg skal legge til først i appen? Jeg har sjekket med noen av fjellstyrene, men ser ut som jeg må legge inn koordinaterer manuelt så jeg tar 1 og 1 område av gangen. Om appen ikke fungerer så heter appen Fågel på App Store og er helt gratis.
  3. Helt enig. Jeg ønsker helst å bruke topografiske kart og har sett på Norgeskart sin API sammen med mange andre. Problemet er at disse er litt mer tidkrevende å få satt opp. Så min plan blir å i første omgang bruke mer tilgjengelige kart og så bytte ut kartene til f.eks Norgeskart så fort jeg klarer. Det vil si at første versjon kanskje lanseres med litt dårligere kart enn det jeg og du ønsker. Så da kan vi lagre våre treff/observasjoner og så kan jeg bare bytte ut kartet som ligger under når jeg har fått dette på plass Jeg må utvikle et par ting videre etter første versjon. Absolutt! Dette bør jeg legge inn. Litt det samme som med Norgeskart, så har jeg sett på Yr.no sitt API. Akkurat nå bruker jeg OpenWeatherMap til å hente inn værinformasjon (har sammenlignet litt med Yr og ser ut som det er ganske like prognoser). Men også her er tanken at jeg skal kunne bytte over til Yr.no når jeg har fått satt meg mer inn i hvordan jeg kan løse dette. Takker igjen for tips, det hjelper veldig!
  4. Hehe, jeg skulle kanskje laget en tråd for de som ikke ville ha app også. Men til funksjonen du nevner, så kunne nok det vært mulig å lage (via mikrofon) uten at det skulle komplisert ting for mye. Takk for innspill
  5. Ja, jeg har sett det finnes noen alternativer og har prøvd noen av de selv. Tanken er å fokusere mest hvor fuglen sitter i første omgang - men vil jo kunne ta dette videre etterhvert. Og takk for mange gode innspill! Her var det mange gode tips som jeg kan legge på lista over to-do's. Og kanskje jeg klarer å få noen av de på plass i første versjon også. Jeg tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av litt hvordan det er per dags dato. Bilde 1: Her ser man de posisjonene som er lagret. Dette vil være både observasjoner og treff, men jeg vil skille disse med forskjellige farger, så det er lett å se forskjell. Bilde 2: Her ser man oversiktsbildet i appen som laster inn en feed. Denne vil enten vise bildet jegeren la ved om han/hun ønsket dette eller posisjonen på kartet om det ikke ligger noe bilde vedlagt. I tillegg får man litt enkel værinformasjon og statistikk fra sine venner/jaktlag.
  6. Gøy å høre at dette er noe som er av interesse for deg også! Antall fugl og størrelse på fugl kan også være fint å ha med her. Takk for innspillet angående kart. Jeg må finne ut av hvilken leverandør det er best å bruke her, dette kan jeg heldigvis bytte ut etterhvert også, hvis man skulle finne en bedre tilbyder.
  7. Hei! Har fulgt dette forumet et stund, men har ikke vært en bruker før nå da jeg søker litt hjelp Jeg har drevet med småviltjakt i et par år nå, og har de siste ukene begynt å lage en app til jakta. Tanken er at vi skal kunne markere der vi ser / eller skyter ryper og over tid få et historisk datasett der vi ser hvor vi lettest kommer tett på rypene. Vi jakter i en del forskjellige områder, så vi tror at dette kan være interessant for oss, men kanskje også flere enn oss. Tanken er også at man kun deler sine "ryper" med de man ønsker/kjenner.. Det kan jo være en del andre her i forumet som kanskje også kunne vært interessert i dette? Og derfor søker jeg ut til dere så jeg kanskje kan lære litt. På seg selv kjenner man ingen, sa noen til meg en gang, og i dette tilfellet kan nok det stemme. Og flere hoder tenker bedre enn 1! Håpet er å få en første versjon ut på App Store innen 2 uker ca. hvis alt går bra. Så spørsmålet mitt er; Hvis dere skulle brukt en slik app på jakt: - Hvilke funksjoner skulle dere ønske var med? - Hvordan ville dere at appen skulle fungert? - Hva er viktig elementer å ha med for å føre en slik statistikk? Tanken er en veldig enkel applikasjon, som viser dine venners aktivitet, statistikk og markerer alle treff på et kart så det er enkelt å orientere seg. Jeg kan legge ut litt bilder og oppdateringer om folk er interesserte
×
×
  • Create New...