Jump to content

Lazerjack

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Jeg har arvet en Valmet 412s av min svigerfar. Kal 12/70 på hagleløpet og kal 12/76 / 308win på hagle/rifleløp. Jeg er fersk jeger å begynte å jakte fugl i år. Har en o/u kal 12 fra før som jeg stort sett bruker på skogsfugljakt. Noen med erfaring fra Valmet 412s? Ok børse? Har akkurat fått den tilbake fra børsemaker som har hatt den på service, han mente dette var et solid våpen som bl.a egner seg godt på rådyrjakt. Jeg er dog litt usikker på hvilken type jakt jeg skal bruke den til, tips? Kikkert: sitter i dag et aimpoint 5000 rødpunktsikte på den. Børsemaker anbefalt Vortex Crossfire II 2-7x32 til evt rådyrjakt, litt zoom og enkelt å snu seg rundt i flere skuddsituasjoner. Takk for svar fra en uerfaren jeger
 2. Hei, Jeg har arvet en kombi av svigerfar som har lagt jakt på hylla. Med på lasset fikk jeg også en hel del hagle ammo. Stort sett kaliber 12, noen slugs og litt nato ammo. Usikker på når dette er produsert, ser gammelt ut. Jeg har ikke behov for dette, kan det leveres inn noe sted? Ser via tidligere tråder at flere nevner Politiet her. Bor i Bærum så er ikke veldig gira på å rusle ned i Sandvika med flere poser ammo. Bør jeg ringe dem først?
 3. Lazerjack

  Jaktdress

  Takk for svar Tror jeg ender opp med å bruke noe jeg har i skapet ved første runde. Har vært å prøvd flere dresser, men har ikke fått godfølelsen på noen av dem. Får fokusere på skytebanen først
 4. Lazerjack

  Jaktdress

  Takk, har i hovedsak en del skallklær fra Norrøna, som du sier fungerer nok dette utmerket til rype på høyfjellet. Men det blir nok mer skogsjakt, og da avhengig av lydsvakt, ventilerende og behagelig tøy. Takk for mange gode innspill fra alle her👍 Drar å prøver litt tøy i morgen.
 5. Lazerjack

  Jaktdress

  Hei, ser det har vært forskjellige tråder på kjøp av ny jaktdress, men vil gjerne ha en noen synspunkter fra dere. jeg er førstegangsjeger så har ikke noe erfaring med dette. Det blir skogsfugljakt og rypejakt på høyfjellet. Så ideelt sett hatt en dress som dekker begge behov. Kanskje for mye å håpe på? Har en del Norrøna tøy idag, som er jeg svært fornøyd med. Vurderer Norrøna Finnskogen(men blir denne for tynn på høyfjellet)? Har vurdert Norrøna Kvinnherad også, men blir denne for heftig for fuglejakt? Av andre merker vurderer jeg også Bergans Pasvik. Pris har litt å si for meg, men er også villig til å legge litt i dette for å få en behagelig dress jeg kan ha mange år. Mange takk for svar til nybegynneren:)
×
×
 • Create New...