Jump to content

eugene

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Antar grep var OK for jeg skutt da bedre med klassisk enhånds enn med begge. Jeg har tilpasset tohånds skytestilling siden mars til en som virker for meg. Fortsatt skytter dritt i isosceles (dobbelt så stor spredning), men gidder ikke å fikse det.
 2. Som en annen ferskning jeg råder at du bare skyter den rimeligste tilgjengelig frem til du begynner å treffe. Produsent, kulevekt, kruttype etc spiller ingen rolle når man har ikke ennå utarbeidet sitt god stilling, grep og avtrekkteknikk.
 3. Som nybegynner lurer jeg hvordan folk håndterer rekyl når de skyter i rett/isosceles type stilling. Det funker bra med fin pistol; i militær felt ser jeg noe vertikalt spredning. I M2 kan jeg klart se at min kroppen blir ført bak/opp med hver skudd. Det stemmer geometrisk, siden man har ingen støtte å motvirke rekyl. Men isosceles er uansett stillingen som anbefales… Er det bare for praktisk og passer ikke til felt? Eller er det noe enkel ting om det jeg misforstår?
 4. Mulig jeg ikke leita godt nok, men det var ikke på lager hos Browning Norge. Brownells har nesten ingen HP deler igjen og. Men jeg bør ha Winge i bakhodet til neste gang. Når jeg prøvd å finne rekylstyring for det (ødelagt med nybegynner feil.. *sigh*) det var ikke tilgjengelig, og jeg sjekket med flere. Det var for vanskelig for en kjapt fiks i et hjemmeverksted, men heldigvis kom på en brukt fra Tyskland.
 5. Under pussing av pistolen etter sist stevne oppstå det at tennål plate har sprekk seg i to. Heldigvis den øverste halven hold seg på plass, ellers kunne nålen vel fly ut i marka (eller i ansiktet - er grei å ha brillene på). Det er selvsagt umulig å få tak i Hi Power deler i Norge. Slike ting man finner flere steder i USA men da skal det behandles av en importør. Og takker COVID det kan bety 2022… slik er prisen man betaler for å kjøpe et billig, gammelt våpen. Åh vel. Heldigvis delen ser ut enkelt nok, så det er verdt en forsøk med DIY. Skisser det ut førs
 6. Jepp, Stephen Camps (R.I.P.) side er den beste (og kanskje den eneste) på nettet for Competition. Så det går kanskje litt bedre etter utalte hundre klikk i tørrtrening. 25m tohånds "presisjon", Maxxtech 115gr: Ikke helt på Stephens nivå… Hvordan folk klarer å samle så tett, forstår jeg i teori men det føles litt håpløst!
 7. Fiocchi 123gr er til 1,99 hos XXL…
 8. Batch 1935 har ikke noe kant inne. 2019 prod. mot 2017? Kjøpt hos XXL tidligere i september. Men soter det mye.
 9. I første skyting gikk alle skudd vel opp å høyre… Ser ut som noen korrigert sikter for høyrehånds napp - og det jeg nettopp ble kvitt med. Det kan bli vanskelig å finne mynt i lomme i 2019, men sikte var korrigert til slutt. Da begynner det å treffe i generelt retning senter. Det er ikke mulig å si noe bestemt om våpens presisjon fra min nåværende nivå, men man kan observere at av og til skuddene kommer i tette par: Ingen ekte samlinger ennå, man må klart øve mye på avtrekk igjen
 10. Ikke så mye innlegg om disse her, så skal fortelle litt om den jeg kjøpt i sommeren. Vi har en sånn i klubben og det var mitt favoritt lånevåpen, så fikk jeg en for meg med sikte til milfelt. Pistolen er basert på en vanlig Browning Hi Power med en rekke endringer. Det har forlenget 6 tommers pipe med en vekt på og justerbart baksikte. 'Sporty' Pachmayr grepsplater. BHPene er overalt kjent for sine dårlig avtrekk pga såkalt "mag safety" i mekanisme: i Competition var det fikset. Her er oversikt fra bruksanvisningen: Avtrekk på den står på
 11. Det står at avtrekk på disse er 2.6lbs, alt for lavt for militærfelt?
 12. eugene

  Nytt medlem

  Hei, En fersk på 42 år fra Bergen her, er nybegynner i Åsane PK samt fruen. Begge er opprinnelig fra Kviterussland, og det tatt oss vel over tiår for å finne hobbyen i Norge vi kan glede oss sammen. Den største vanskelighet er å budsjettere for to sett matchpistoler i familien! Jeg driver mest med baneskyting med finpistol og med 9mm i militærfelt, men egentlig skyter alt man kan låne i klubben. Snakkes!
×
×
 • Create New...