Jump to content

eugene

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jepp, Stephen Camps (R.I.P.) side er den beste (og kanskje den eneste) på nettet for Competition. Så det går kanskje litt bedre etter utalte hundre klikk i tørrtrening. 25m tohånds "presisjon", Maxxtech 115gr: Ikke helt på Stephens nivå… Hvordan folk klarer å samle så tett, forstår jeg i teori men det føles litt håpløst!
 2. Fiocchi 123gr er til 1,99 hos XXL…
 3. Batch 1935 har ikke noe kant inne. 2019 prod. mot 2017? Kjøpt hos XXL tidligere i september. Men soter det mye.
 4. I første skyting gikk alle skudd vel opp å høyre… Ser ut som noen korrigert sikter for høyrehånds napp - og det jeg nettopp ble kvitt med. Det kan bli vanskelig å finne mynt i lomme i 2019, men sikte var korrigert til slutt. Da begynner det å treffe i generelt retning senter. Det er ikke mulig å si noe bestemt om våpens presisjon fra min nåværende nivå, men man kan observere at av og til skuddene kommer i tette par: Ingen ekte samlinger ennå, man må klart øve mye på avtrekk igjen
 5. Ikke så mye innlegg om disse her, så skal fortelle litt om den jeg kjøpt i sommeren. Vi har en sånn i klubben og det var mitt favoritt lånevåpen, så fikk jeg en for meg med sikte til milfelt. Pistolen er basert på en vanlig Browning Hi Power med en rekke endringer. Det har forlenget 6 tommers pipe med en vekt på og justerbart baksikte. 'Sporty' Pachmayr grepsplater. BHPene er overalt kjent for sine dårlig avtrekk pga såkalt "mag safety" i mekanisme: i Competition var det fikset. Her er oversikt fra bruksanvisningen: Avtrekk på den står på 1900g og føles ganske bra or 'crisp' i min nybegynners vurdering. Min eksemplar er fra 1980 ifølge serienummer men basert på synlige slitasjemerker var lite brukt. Demontering er enkelt men man trenger Allen nøkkel for å fjerne vekten fra løp.
 6. Det står at avtrekk på disse er 2.6lbs, alt for lavt for militærfelt?
 7. eugene

  Nytt medlem

  Hei, En fersk på 42 år fra Bergen her, er nybegynner i Åsane PK samt fruen. Begge er opprinnelig fra Kviterussland, og det tatt oss vel over tiår for å finne hobbyen i Norge vi kan glede oss sammen. Den største vanskelighet er å budsjettere for to sett matchpistoler i familien! Jeg driver mest med baneskyting med finpistol og med 9mm i militærfelt, men egentlig skyter alt man kan låne i klubben. Snakkes!
×
×
 • Create New...