Jump to content

Saethern

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Saethern

  1. Saethern

    Browning A5

    Er det de to ringene uten på magasinet som holder fjøra tilbake er de korrekr på plass ja
  2. Saethern

    Browning A5

    Takk takk den er i veldig bra stand, veldig god hagle. Hva er friksjonsringer?
  3. Saethern

    Browning A5

    Takk for svar! Det jeg har regnet meg frem til også. Så da skal det ikke være noe problem med 12/70? Ble litt usikker for han som mente den var 67,5 hadde en tilsvarende (noe eldre) og var en gammel børsemaker.
  4. Saethern

    Browning A5

    Hei, Har en gammel FN browning halvauto kal. 12. Tror den er 68 modell da serienummeret starter med to små tall "68". Lurer på hvor langt kammerer er på denne? Er det 65, 67,5 eller 70? På løpet står det: "Acier special -C12 - cart. 2 3/4. Har skutt endel med 12/70 (uten problem). Men en bekjent trodde det var 67,5 på denne. Noen som vet?
  5. Hei! Er det noen som har erfaringer med Sabatti 90? Jeg tenkte å kjøpe en "allround" rifle som skal brukes på alt fra toppjakt til elgjakt. Noen som har erfaringer med nevnte børste? Positivt - negativt? Evnt. andre anbefalinger som en god allround-rifle? Har også lest mye om valg av kaliber og falt på at 308 blir det beste alternativet ettersom jeg tenker lyddemper.
  6. Saethern

    Varmehansker

    Hei, Skal gå til innkjøp av varmehansker - med varmekabler. Er det noen her som har erfaring med dette? Tenker da først og fremst i forhold til skyting, slitestyrke, varme, etc? Gikk med "engangsvarmere" ifjor, men syntes ikke det ga særlig effekt. Jeg går kun på støkkjakt og jakt med fuglehund, ikke posteringsjakt. På forhånd takk for svar.
  7. Fungerer innkalling med alpha 50? evnt. hvordan?
×
×
  • Create New...