Jump to content

E_Berg

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Hvis du absolutt ikke kan borre noen hull i vegg så er nok løsningen Wintel foreslår den beste for deg. Tenk dog nøye gjennom om du virkelig ikke kan borre hull i veggen, ved flytting så er det normalt ikke den store sparklejobben å fylle igjen et par hull. Da kan du eventuelt også vurdere svært kompakte løsninger, f.eks. Raufoss Safehouse og lignende. Disse dukker av og til opp på Finn til rimelige priser og er såpass lette at de kan sendes med posten.
 2. E_Berg

  Cz shadow 2

  Så faktisk ikke før nå at ditt opprinnelige innlegg var fra 2018. Gratulere med et tydeligvis vellykket kjøp og engasjerende hobby.
 3. E_Berg

  Cz shadow 2

  Våpenet er 217 mm langt ifølge mitt Google søk. Jeg er ganske trygg på at pistolen går i målekassa hvis du legger den i på skrå. Hvis trådstarter ønsker å være helt sikker så kan han klippe ut en modell i papir og måle med linjal.
 4. Tror ikke du kommer til å finne så veldig mye, N310 er vel egentlig ikke anbefalt for 9mm med noe annet enn veldig lette kuler. Hvis du ikke har sett der tidligere så har produsenten ladedata for noen kuler i vektområdet 90-100 grains, samt, utrolig nok, 145 grain RN. Du kan selvfølgelig prøve å interpolere mellom ladedataene, men det blir på eget ansvar. Eventuelt så er kanskje det enkleste å kjøpe noen lette kuler og lade de i samsvar med produsentens ladedata.
 5. Europris har et skap som kanskje passer for deg, finnes i to størrelser hvorav det største har en oppgitt høyde på 145 cm. Link
×
×
 • Create New...