Jump to content

Brutus82

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Brutus82's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det står på Politiet sine nettsider og det står på Posten sine nettsider. Skal du sende våpen innenlands, må våpenet sikres på en slik måte at det ikke kan benyttes, jf. våpenforskriften. Det betyr at en vital del må fjernes fra våpenet og denne må sendes separat. Som sender av våpen skal du kjenne til våpenloven og hvordan et våpen skal sikres ved transport.
  2. Nei. Firmaet må være godkjent våpenforhandler.
  3. Jeg har fått meg en gammel S/S Baikal 58 hagle, et nydelig stykke verktøy! Jeg tviler dog sterkt på at denne er godkjent for stålhagl. Har lest meg opp at jeg kan bruke Tungsten Matrix eller Vismut men jeg finner ingen plass å kjøpe dette! Kaliber 12/70. Noen som har noen tanker om type ammo jeg bør eller IKKE bør bruke i denne hagla, og evt hvor jeg får tak i ??
  4. Takk for tips! Jeg så for meg noe rimelig fra bruktmarkedet og tenkte derfor om det var noen merker man burde styre helt unna. Alternativr tar jeg et par av disse til 310k pr stk
  5. Har ei Star Baikal M27 O/U og finner jeg s/s i baikal så blir det et enkelt valg ja Brekkjern (bokstavlig talt) som varer evig.
  6. Kan noen anbefale en type s/s hagle som er rimelig og som kan skyte stålhagl? Er det noen merker man bør unngå? Jeg leter etter brukt ettersom budsjettet er rimelig skrapt i disse dager. Før kunne man få gode, og av og til, profesjonelle råd og tips her inne.
  7. Det der kan godt være en hagle helt lik min. Baikal Hagle O/U 27 M-M-1C. 12-76 71 RH Bedre kjent som M27. Fantastisk hagle. Verktøy som varer evig om du tar vare på den
  8. Hei Har noen av dere erfaring med Smith & Wesson 41 (kaliber .22) som kiler hylsene ved utkast? Hadde problemer like etter at jeg kjøpte våpenet brukt for nærmere 2 år siden. Da var det gått ca. 200 skudd i den. Men jeg hadde eksperimentert med all slags 22 ammo til jeg fikk tips om at denne pistolen er "nøben" og liker best CCI Standard. Prøvde subsonic og det gikk rett til h...pga bivoksen. Etter omfattende rensing så var det ok igjen. Skiftet til kun CCI Standard type ammo og alt fungerte ok en periode (300-400 skudd) så begynte det igjen. Så da kjøpte jeg nytt magasin og fjær og problemet var borte vekk, fram til nå nylig. Har gått ca 1000-1500 skudd uten problem. Nå kiler omtrent annethvert skudd seg og jeg har fått stygge hakk og merker i kammeret ettersom sleiden lukker med relativt god kraft, da smekker den hylsene inn i kammeret, men på tvers. Stålet inni her virker som bly da det er forbaska mykt (!) I kammeret altså. Jeg er jo redd for at jeg må ha ny sleide men tenker først å få en våpensmed til å kikke på galskapen. Det kan ikke være normalt å måtte skifte fjær, og magasiner etter 1500 skudd? Og den bør vel svelge mer enn bare CCI Standard? PS: Jeg er nøye med renhold og smøring av våpenet. Alle tips mottas med takk!!
×
×
  • Create New...