Jump to content

Maral95

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maral95

  1. Maral95

    Jaktreise

    Er dette jakt me guide eller kan man på snikjakt/lokkejakt for seg selv? Må da ende på under 20000 for ei uke der?:)
  2. Det må jo være en bra pris på tikka me rustfritt løp. Løp å kjøp vis dem får inn mer
  3. Maral95

    Jaktreise

    Hei, kunne gjerne tenkt meg og hørt noen anbefalinger, tips og priser på utenlands turer. Plasser som jeg ser på som mest interessant og reise til er: New zealand, Sibir, Afrika, ungarer, Skottland, Polen, Alaska, Mongolia og landene som ender på stan! hvordan er det og ordne seg med jakt? internasjonalt våpen pass? pris? type jakt? pluss og minus? Kaliber er best? osv takk på forhånd
  4. Sliter med det samme egentlig, har en million småting of de blir bare samlet på ei hylle så man må lete etter de vær gang. Hyllene så greie ut de, men tenkte bare p lage meg noen reoler der jeg kan sortere skutt, tatt ut tennhetter, i satt tennhetter og ferdigpresset. Klart d blir en stor reol når man lader 5-6 kaliber! denn skuffe seksjonen så slettes ikke dum ut.
  5. Var fra 1 til 2 kg det var ja, var litt usikker på uttalelsen sju skal ikke skryte grs opp i skyende, men synes selv at det er noe av det beste jeg har hadd på ei rifle. Men holdbart har det ikke vert, sprukket flere ganger... men de er kjempe go å skyte med. Har en mdt stokk eller hva de heter på ene rifla å den er jeg ikke fornøyd med. Men stokk er smak og behag. Beste er vel å finne noe som passer best til brukeren. Mauser er jo et godt alternativ ja.
  6. Har et gammel hobbyverksted på gården som jeg skal bygge om til lade rom, har dere noen tips og anbefalinger for en lettere værdag i ladebua? Størrelse på rom er ca5x8 Sliter med mengder av hylser..
  7. Tikka kommer med justerbart avtrekk 0,5 til 2 kg om jeg ikke husker feil. Veldig go og skyte med på 0,5. Har du en børsemaker i nærheten så skifter han løp uten problem. Og setter du på en grs stokk så ska jeg love deg du blir fornøyd.
  8. Noen som har fått testet kuler over 300gr på vilt?
  9. Hadde du ladet selv kunne du ladet 308 for 4.26kr per smell med nokk så greie kuler.
  10. Hei, er det noen her som vet hvor man kan skaffe løp og magasin til r93 lrs2? Har tittet mye rundt og finner ikke noe særlig mye.. gikk til inpulskjøp på et 375h&h løp men nå ble det vanskelig med og få til et magasin som passer stokken på lrs
  11. Har både eid en 700 og en t3 i kal 308. Og mener at t3 var ei mye bedre rifle, veldig god og skyte med. Kjempe fin vis du får på en grs stokk.
  12. Til norsk jakt så er ei rifle i kaliber 6,5, 308 eller 30-06 være ganske så optimalt, billig amo og stort utvalg av kuler lader du selv. Merke rifle kan du se ut fra lommeboka men en tikka er veldig nært optimale jakt våpen fra boksen. Skal du bygge på mye, ville jeg gått for en remington 700, med tanke på hvor lett deler og utstyr er tilgjengelig. Og som tidligere nevnt så tar du ikke feil med optikk fra Tyskland og Østerrike.
  13. Er jo alltids kjekt med en kronograf for å regne på kulebane synes jeg vertfall.. har inntrykk av at grovere kaliber har mer likt treffpunkt på 100m end de mindre, om det er noe i vise tilfeller eller om det faktisk stemmer skal jeg ikke uttale meg noe om..
  14. Har kun prøvd med, er vel en relativt forskjell med og uten. Fikk testet litt hastigheter i går og sjekket hva som gikk best i r93’n. Da ble det 300gr swift med 65,5gr n140 704ms og 250gr sonic med 72,5gr n140 810ms de gikk veldig likt til meg og samlet veldig godt.
  15. Helt enig med BigT! Fikk 375 løpet her om dagen, å hørt veldig mye av jakt kompiser om rekylen på den, men med en liten lyddemper foran så vill je påstå at rekylen var veldig komfortabel, var egentlig overrasket over hvor lite det var
  16. Blaser r93 lrs2 308win ragnar Hansen 338lm blaser r93 375h&h
  17. Ser det ikke har vert aktivitet her på en stund, men tenkte bare å få si min mening! Har fått skutt litt med 12.7 boltrifle, og eier en 375h&h selv men når det er snakk om rekyl så mener faktisk jeg at 338lm med 300gr kuler med tung ladning har den verste rekylen jeg har prøvd... synes den er atskillig skarpere end 375 og 12.7 som har mer en tung rekyl, som er mer behagelig. Dette er min mening vertfall, har selvsagt noe med mengden krutt jeg bruker og muligens stokken på 338lm’n!
  18. Maral95

    Blaser r93

    Ønsker løp, magasin og sluttstykke hode til r93 lrs2! Interessert hovedsakelig av 270wby eller wsm, men andre kaliber er også av interesse. Og vet du hvor jeg kan skaffe deler til lrs så er det bare å si fra. Setter pris på alle tips.
×
×
  • Create New...