Jump to content

Maral95

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

230 profile views
 1. Maral95

  Jaktreise

  Er dette jakt me guide eller kan man på snikjakt/lokkejakt for seg selv? Må da ende på under 20000 for ei uke der?:)
 2. Maral95

  Ei rifle til alt

  Det må jo være en bra pris på tikka me rustfritt løp. Løp å kjøp vis dem får inn mer
 3. Maral95

  Jaktreise

  Hei, kunne gjerne tenkt meg og hørt noen anbefalinger, tips og priser på utenlands turer. Plasser som jeg ser på som mest interessant og reise til er: New zealand, Sibir, Afrika, ungarer, Skottland, Polen, Alaska, Mongolia og landene som ender på stan! hvordan er det og ordne seg med jakt? internasjonalt våpen pass? pris? type jakt? pluss og minus? Kaliber er best? osv takk på forhånd
 4. Sliter med det samme egentlig, har en million småting of de blir bare samlet på ei hylle så man må lete etter de vær gang. Hyllene så greie ut de, men tenkte bare p lage meg noen reoler der jeg kan sortere skutt, tatt ut tennhetter, i satt tennhetter og ferdigpresset. Klart d blir en stor reol når man lader 5-6 kaliber! denn skuffe seksjonen så slettes ikke dum ut.
 5. Maral95

  Ei rifle til alt

  Var fra 1 til 2 kg det var ja, var litt usikker på uttalelsen sju😅 skal ikke skryte grs opp i skyende, men synes selv at det er noe av det beste jeg har hadd på ei rifle. Men holdbart har det ikke vert, sprukket flere ganger... men de er kjempe go å skyte med. Har en mdt stokk eller hva de heter på ene rifla å den er jeg ikke fornøyd med. Men stokk er smak og behag. Beste er vel å finne noe som passer best til brukeren. Mauser er jo et godt alternativ ja.
 6. Har et gammel hobbyverksted på gården som jeg skal bygge om til lade rom, har dere noen tips og anbefalinger for en lettere værdag i ladebua? Størrelse på rom er ca5x8 Sliter med mengder av hylser..
 7. Maral95

  Ei rifle til alt

  Tikka kommer med justerbart avtrekk 0,5 til 2 kg om jeg ikke husker feil. Veldig go og skyte med på 0,5. Har du en børsemaker i nærheten så skifter han løp uten problem. Og setter du på en grs stokk så ska jeg love deg du blir fornøyd.
 8. Noen som har fått testet kuler over 300gr på vilt?
 9. Hadde du ladet selv kunne du ladet 308 for 4.26kr per smell med nokk så greie kuler.
 10. Hei, er det noen her som vet hvor man kan skaffe løp og magasin til r93 lrs2? Har tittet mye rundt og finner ikke noe særlig mye.. gikk til inpulskjøp på et 375h&h løp men nå ble det vanskelig med og få til et magasin som passer stokken på lrs
 11. Har både eid en 700 og en t3 i kal 308. Og mener at t3 var ei mye bedre rifle, veldig god og skyte med. Kjempe fin vis du får på en grs stokk.
 12. Maral95

  Ei rifle til alt

  Til norsk jakt så er ei rifle i kaliber 6,5, 308 eller 30-06 være ganske så optimalt, billig amo og stort utvalg av kuler lader du selv. Merke rifle kan du se ut fra lommeboka men en tikka er veldig nært optimale jakt våpen fra boksen. Skal du bygge på mye, ville jeg gått for en remington 700, med tanke på hvor lett deler og utstyr er tilgjengelig. Og som tidligere nevnt så tar du ikke feil med optikk fra Tyskland og Østerrike.
 13. Er jo alltids kjekt med en kronograf for å regne på kulebane synes jeg vertfall.. har inntrykk av at grovere kaliber har mer likt treffpunkt på 100m end de mindre, om det er noe i vise tilfeller eller om det faktisk stemmer skal jeg ikke uttale meg noe om..
 14. Har kun prøvd med, er vel en relativt forskjell med og uten. Fikk testet litt hastigheter i går og sjekket hva som gikk best i r93’n. Da ble det 300gr swift med 65,5gr n140 704ms og 250gr sonic med 72,5gr n140 810ms de gikk veldig likt til meg og samlet veldig godt.
 15. Helt enig med BigT! Fikk 375 løpet her om dagen, å hørt veldig mye av jakt kompiser om rekylen på den, men med en liten lyddemper foran så vill je påstå at rekylen var veldig komfortabel, var egentlig overrasket over hvor lite det var😅
×
×
 • Create New...