Jump to content

Håvard Myren

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvilken rifle av disse skal jeg velge ? Kommer til å bruke rifla til storvilt og småvilt jakt og jeg har også hatt en liten drøm om å drive litt med langhold og jaktfelt🙂 Hvilken ville dere ha tatt og i såfall hvilken modell?
 2. Har sett på på blaser r93, men det er ikke magasin og r8 er nokk i det dyreste slaget. Hvilken av m12 versonene ville du ha valgt.
 3. Trenger hjelp til å velge våpen. Jeg trenger hjelp til å velg hvilket våpen jeg skal velge. Våpnet skal være kaliber .308. Jeg stod egentlig på m12 Max eller m12 impact, men jeg vet at det er mange som har t3x. Rifla skal brukes til storviltjakt og litt småvilt, jeg har også hatt en liten drøm om å skyte jaktfelt og litt langholds skyting. Hva ville dere ha valkt?
 4. Har du prøvd den derre m12 impact? Fått med meg at den er god på legre distanser.
 5. Jeg har kommet frem til at jeg skal kjøpe meg en mauser m12 i .308. Men jeg ser at det er så mange versoner av den. Merket meg at den m 12 med tommelhul stokk var nydelig. Jeg skal bruke den til storvilt og småvilt jakt, og har altid hatt en drøm om å drive litt med langhold og jaktfelt🙂 Hvilken skal jeg velge??
 6. Hva med den hawke endurance 3-12×56 lr dot, og er det det samme siktet som hawke endurance 30?
 7. Fant et pakke tilbud på tikka 3tx. https://www.jaktogfriluft.no/tikka-t3x-lite-pakke-m-leupold-schultz-demper Så bra ut for meg, men nå har jeg ikke så my erfaring. Hva tror du ?
 8. Hvilken rifle med løst magasin hvil du ambefale meg??
 9. Hvet ikke hva det kalles, men tenkte på et helt vanelig magasin som sauer bruker🙂😂
 10. Har ikke tenkt å bruke max 10000 kr på selve rifla. Jeg har sett på remington 700, men ser de ikke er magasin rifler. Har hørt at howa er bra. Hva mener dere om det ?
 11. Hei, jeg er en nybynner i formen for jakt og skal kjøpe meg min første rifle. Jeg leter etter ei rifle i kaliber .223 rem, rifla må ha magasin. Ær også open for pakkeløsninger. Takker for svar på forhold.
×
×
 • Create New...