Jump to content

TJ

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

41 profile views
 1. TJ

  Harehund gravid?

  Skulle ikke rakke ned på jaktlabradorer, den rasen er det flest av her jeg bor. Men siden begge er jakthunder, så skulle det vel ikke være helt galt å parre de. Med hensikt eller ikke.. Men det er bare min mening. Hadde selvsagt dratt til veterinær og avsluttet det hvis det hadde vært med en helt forskjellig hund (av rase og størrelse). Men siden det fins akkurat den blandingen her, så da er det ingen problem..
 2. TJ

  Harehund gravid?

  Nå er jeg ikke en som husker på alle de rette ordene. Men greit at noen kommenterer.
 3. TJ

  Harehund gravid?

  Morsomt.. Men jeg tror ikke blandingen er helt gal. Finnes jo jaktlabradorer også. Hva akkurat den evt faren er, vet jeg ikke.
 4. TJ

  Harehund gravid?

  Oppdretterne som jeg kjøpte tispa fra sa de hadde gode tilbakemeldinger på akkurat den blandingen. Da faren er svensk og de har hatt mange sånne kull. Kjøpte tispa på Råde. Ingen blandinger som hun her jeg bor. Men hittill har vi ingenting å si på henne. Første harejakt endte med elg los (6-7mnd). Men så lenge hun blir trent på harer, så blir hun vel harejakthund etterhvert.. Hun er 1 år og 3mnd nå.. Fint lynne, snill og grei. Hvit og svart med litt brunt over det ene øye. Så spent på evt valper..
 5. TJ

  Harehund gravid?

  Var ikke det jeg lurte på.. Blir ikke noe abort så lenge veterinæren sier hun kan få de ut greit..
 6. TJ

  Harehund gravid?

  Hun er selv blandingshund, Dunker og Hamilton.. Det jeg lurte på er størrelsen på evt valper? Får hun de ut?
 7. TJ

  Harehund gravid?

  Hei. Har en harehund som hadde et besøk av en labrador en liten tur. Hvis hun er gravid nå, hvor store blir evt valpene? Garantert keisersnitt? Håper ikke hun er gravid..
×
×
 • Create New...